Wat is de Beddengoed Trend Voorjaar en Zomer 2019 van Vandyck?

Wat is de Beddengoed Trend Voorjaar en Zomer 2019 van Vandyck?

Vandyck beddengoed trend voorjaar en zomer 2019 – Vandyck dekbedovertrek Innocence en Monkey (Foto Vandyck bedlinnen  op DroomHome.nl)

Uitgesproken botanische prints en rustgevende pastelkleuren - De lente brengt vrolijkheid, kleur en licht in huis. Net als tijdens het voorjaarsseizoen, ontvouwt de natuur zich  in de nieuwe collectie bedlinnen van Vandyck. Diverse prints, dessins en kleuren brengen de natuur tot leven in de slaapkamer. De kwalitatieve materialen van het bedlinnen, zoals katoen, satijn en linnen, voelen zacht en luxe aan. Van dekbedovertreksets, kussenhoezen, spreien en plaids; Vandyck biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een royaal opgemaakt bed. Juist het combineren van verschillende stijlen en texturen zorgt voor een levendige uitstraling.

Vandyck beddengoed trend voorjaar en zomer 2019 – Vandyck dekbedovertrek Intense dark green (Foto Vandyck bedlinnen  op DroomHome.nl)

Foto: Vandyck bedlinnen: Intense in dark green en red

Bloemen, planten en dieren, zoals apen, vogels en vlinders, zijn uitgesproken afgebeeld op de dekbedovertreksets. Diverse botanische prints geïnspireerd op de urban jungle-trend zorgen voor verbinding met de natuur. Kleuren als bruin, beige, donkergroen en azuurblauw voeren de boventoon. Ook vrolijke kleuren als lila, chilirood en perzik-oranje komen terug in exotische planten en veldbloemen die schilderachtig of fotografisch zijn weergegeven. De designers van Vandyck hebben gespeeld met licht en donker en scherptediepte, wat geresulteerd heeft in een spannend contrast.

Vandyck beddengoed trend voorjaar en zomer 2019 – Vandyck dekbedovertrek Stardust Crystallized (Foto Vandyck bedlinnen  op DroomHome.nl)

Foto: Vandyck bedlinnen: Stardust en Crystallized in vintage green 

Voor een rustige uitstraling in de slaapkamer heeft Vandyck dit seizoen gekozen voor een serie met ingetogen, zachte kleuren. Verschillende blauw- en grijstinten en vintage green combineren uitstekend met kraakhelder wit. Het geeft de slaapkamer een frisse voorjaarslook. Voor een decoratief effect kunnen de uni-kleuren worden gecombineerd met subtiele grafische prints, zoals een blad- en ruitmotief.

Vandyck beddengoed trend voorjaar en zomer 2019 – Vandyck dekbedovertrek Midnight Romance Joy (Foto Vandyck bedlinnen  op DroomHome.nl)

Foto: Vandyck bedlinnen: Midnight Romance in faded pink en Joy in faded pink en faded denim

Het zonlicht dat de slaapkamer in schijnt, nodigt uit om het interieur een metamorfose te geven. Met deze collectie is het mogelijk om de slaapkamer de uitstraling te geven van een strandhuis. Zo is er de dekbedovertrekset met een print van palmbladeren waar een zomerbries langs waait. De kleuren oud- en zachtroze gaan moeiteloos samen met blauwtinten als faded denim. Gestapelde kussens in verschillende blauw- en grijstinten doen denken aan de golvende zee.

De collectie is vanaf februari 2019 verkrijgbaar bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen en online. Alle dekbedovertrekken zijn beschikbaar in 1- en 2-persoonsuitvoeringen. Prijzen van de dekbedovertrekken beginnen bij € 49,95. Bron: Vandyck.nl

Google+