Zomer Beddengoed Collectie 'Festival Vibes'

Zomer In De Slaapkamer Met Beddengoed Collectie 'Festival Vibes'

Beddengoed Trends: Beddinghouse Dekbedovertrek Collectie Festival Vibes – Meer Bedtextiel Inspratie… (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Beddinghouse brengt met haar nieuwe collectie “Festival vibes” de zomer in de slaapkamer. Vol zon, kleur en vrolijkheid laten de dessins Cameo, Kata, Castillo Carrea, Lago en Torres zich onbekommerd met elkaar mixen & matchen.

Met Kata is de slaapkamer direct zomerklaar. De subtiele stipjes in combinatie met effen pastel gekleurde banen geven dit dekbedovertrek een design look. Dit dessin is opgebouwd uit de kleuren geel, zachtroze, mintgroen en grijs. Verkoopprijs vanaf € 59,95.

Cameo. Pasteltinten, structuren en een grafische grid in combinatie met het subtiel kleurverloop geven dit dekbedovertrek een speels karakter. Dit dessin is erg geschikt voor de trendy slaapkamer. Dit dessin is opgebouwd uit de kleuren grijs, lichtroze, geel en mintgroen. Verkoopprijs vanaf € 79,95.

Carerra bestaat uit een verfijnde weefstructuur met een diagonaal grid. Het patroon is verdeeld in drie banen met een kleurverloop. Door de mix van eigentijdse kleuren ontstaat een prachtig kleurenpalet. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren grijs, geel en wit. Verkoopprijs vanaf € 39,95.

Beddengoed Trends: Beddinghouse Dekbedovertrek Castillo Yellow. (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Castillo is een geruit dekbedovertrek. Door de kruising van brede diagonale banen met grove weefstructuren ontstaat er een stoer wieberdessin. De diamanten hebben een kleurverloop van eigentijdse tinten geel, blauwgrijs en lichtroze met daaroverheen een contrasterend wit grid. Verkoopprijs vanaf € 39,95.

Met Lagos haal je de natuurtrend in je slaapkamer. Horizontale banen met een gevlochten motief van natuurlijke materialen en een grove ikat weefstructuur lopen in elkaar over. Het dessin is opgebouwd uit de kleuren donkerblauw, geel, zand en wit. Verkoopprijs vanaf € 39,95.

Beddengoed Trends: Beddinghouse Dekbedovertrek Cameo Pastel. (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Torres is een grafisch dekbedovertrek. Driehoeken met een gewoven structuur zijn gecombineerd met een abstracte streep. Door de kleurcombinatie van koraalrode, zachtroze en gele tinten is dit dekbedovertrek geschikt voor een trendy slaapkamer. Verkoopprijs vanaf € 49,95.

KAAT Amsterdam heeft voor elke setting bijpassende kussens. De volgende kussens laten zich perfect combineren: Vercors € 27,95, La Rochelle € 19,95, Falco € 17,95 Pablo € 17,95. Bron: Beddinghouse.nl

Meer Beddinghouse dekbedovertrekken inspiratie en shoppen.

Google+