Beyoncé Beddengoed & Slaapkamer Accessoires

Beroemd Beddengoed & Slaapkamer

Beyonce Beddengoed In De Slaapkamer

De zangeres Beyoncé gaat in interieur decoratie en heeft stijlvolle beddengoed, luxe bedtextiel en slaapkamer accessoires ontworpen, naast haar eigen succesvolle kledinglijn in de 'House of Deréon'.

De dekbedden, lakens, dekbedovertrekken, kussens en gordijnen van de hand van Beyoncé en haar moeder Tina Knowles zijn geinspireerd op Europese prints en kleuren, Bohemian patchwork, knopen, metalen draden en metallic prints.

De duurdere bedtextiel items komen uit de 'House of Deréon' lijn en de betaalbare linnengoed items & Beyoncé dekbedden vind je in de 'Deréon' lijn. In de toekomst wil de zangeres zich ook storten op badkamer accessoires en handdoeken.


Eva Mendes Bedtextiel 'Vida'

De actrice heeft een beddengoed lijn 'Vida' bij het grootste warenhuis ter wereld Macy's!

Vida is Spaans voor Leven en leven met luxe stoffen voor op het slaapkamer bed is wat Eva Mendes voor ogen had met haar bedtextiel collectie als dekbedovertrekken, sier kussens, lakens en gordijnen: Stijlvol, comfortabel en betaalbaar linnengoed!


Kylie's Kussens & Dekbedden

De fantastische zangeres & actrice Kylie Minogue heeft een nieuwe slaapkamer-lijn van kussens, spreien en dekbedhoezen ont worpen.

Deze veelzijdige Australische dame waagt zich niet aan gordijnen maar misschien zijn aardewerk potten een volgende inspiratiebron.

Kylie At Home

Nieuwste Kylie Minoque Beddengoed & Bedtextiel Collectie. LEES MEER..
Google+