Brocante Nachtkastjes in Landelijke Stijl

Brocante Nachtkastjes in Landelijke Stijl

Landelijke Slaapkamer – Brocante Nachtkastjes Femke in Wit Hout (Foto vidaXL  op DroomHome.nl)

De landelijk wonen stijl brengt een speciale sfeer in huis en zeker tegen het romantische aan in de slaapkamer. Mooie nachtkastjes naast het bed maken de landelijke slaapkamerinrichting compleet.

Op vidaXL.nl kwam ik de leuke set nachtkastjes Femke tegen in brocante stijl. De romantische nachtkastjes zijn gemaakt van massief hout en in het wit geschilderd. 

Belangrijk, een nachtkastje heeft de praktische functie van het handig opbergen van een bril, boek, andere persoonlijke spullen, maar ook het kunnen pakken van een glas water als je nog half slaapt. Kastje Femke heeft 2 ruime lades en door het gebruikte materiaal van massief hout staat het kastje stevig op haar sierlijk uitgesneden pootjes.

Landelijke Slaapkamer – Brocante Landelijk Wonen Nachtkastjes Femke in Wit Hout (Foto vidaXL  op DroomHome.nl)

Afmetingen: breedte: 35 cm - diepte: 30 cm - hoogte: 49 cm. Mooie hoogte voor de moderne bedden van vandaag.

VidaXL biedt de twee modern landelijke nachtkastjes Femke samen aan voor de mooie prijs van € 81,99 (oude prijs € 157,00) In de vidaXL commercial zeggen ze niet voor niets: 'Kan niet? Echt wel!'

Ik zag dat je nachtkastje Femke ook per stuk kunt kopen, mocht er geen ruimte zijn voor 2 kastjes. Helemaal landelijk, helemaal handig!

Google+