Creëer Jouw Eigen Unieke Bed

Creëer Jouw Eigen Unieke Bed

 Creëer Jouw Eigen Unieke Boxspring Bed - Goossens Boxspring Infinity 600. (Foto Goossens Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

Terwijl de vogels nu hun nestjes klaar hebben om er voor een lange tijd op te gaan zitten broeden, denk jij na een nacht slapen in je bed: waarom ben ik niet zo uitgerust als ik zou willen zijn?

Leuk gevonden, maar waarom worden vogelnestjes en bedden in dezelfde zin genoemd? Het grote verschil zit hem er in dat de inventieve vogels met een grote zorgvuldigheid het nest samenstellen en opbouwen, terwijl vele mensen een beddenwinkel inlopen en zeggen: die lijkt me wel wat.

Eigen Bed Samenstellen
Omdat we gemiddeld toch een derde van ons leven doorbrengen in bed is het voor onze lichaamsrust belangrijk dat we in een bed slapen dat perfect bij ons past. Goossens Wonen & Slapen heeft daar een unieke oplossing voor: creëer jouw eigen boxspring op de website in 7 stappen. Er is keuze in maat, uitvoering, kleur, voetbord, matras, topmatras en pootjes om de boxsprings samen te stellen geheel naar eigen wens. Je kunt het bedontwerp eenvoudig online bestellen met eventuele hulp van gratis telefonisch slaapadvies. De bedden zijn natuurlijk ook live te zien en te voelen in de winkels.

Creëer Jouw Eigen Unieke Boxspring Bed - Goossens Boxspring Infinity 700. (Foto Goossens Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

Waarom Een Boxspring Bed?
De boxspring is hot in de slaapkamer, omdat dit bed het echte luxe hotelgevoel uitstraalt. Voor het stofferen van de box met veren, het hoofdbord en eventueel het voetbord is er keuze uit vele stoffen en kleuren voor iedere gewenste stijl in de slaapkamer. Zelfs het matras kan ook mee gestoffeerd worden. De hardheid en daarmee het comfort van het matras wordt bepaald aan de hand van de persoonlijke wensen en gewicht. Als slagroom op de taart is de matrastopper of topdekmatras verkrijgbaar in verschillende materialen van traagschuim en koudschuim tot latex en gel. Vergeet de bedpootjes niet waarmee de slaapkamersfeer extra benadrukt wordt.

Ontdek op Goossenswonen.nl volop inspiratie niet alleen voor slapen, maar ook voor wonen met eigen ontworpen meubels waardoor jij je thuis voelt.

Google+