Dé Interieurtips voor Jouw Droomhuis

Dé Interieurtips voor Jouw Droomhuis

Interieurtips voor jouw droomhuis – Woonserie Borneo meubels (eettafel, kast, salontafel, tv meubel en dressoir) (Foto Haco Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

Je echt thuisvoelen wordt, naast de mensen waar je eventueel mee woont, voor het overgrote deel bepaald door de inrichting van de woning. Of je nu klein of groot woont, de ruimtes hebben allemaal 4 muren waarbinnen jij je helemaal kunt uitleven met meubelen en woonaccessoires in jouw eigen woonsmaak. Ben je er klaar voor?

Woonseries
In de HACO woonwinkel vind je complete woonseries voor de woonkamer. De prachtige bij elkaar passende serie meubelen maakt dat jouw huiskamer gelijk de door jouw gewenste woonstijl krijgt. De eettafel en het tv-meubel van de woonserie Country brengt je helemaal in een country lifestyle sfeer met rustieke elementen. Stoer en robuust zijn de kasten en dressoir met de old teak look uit de Borneo woonserie. Daarentegen heeft de buffetkast en salontafel uit de woonserie Florence een echte landelijk wonen uitstraling door de wit geverfde massief pinewood meubelen.

Interieurtips voor jouw droomhuis – Woonserie Florence – landelijke meubels (eettafel, kast, salontafel, tv meubel en dressoir) (Foto Haco Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

Banken
Zit je graag op de trends dan past een loungebank met divan of de hoekbank met ottomaan, voor extra zitplaatsen, perfect in jouw woonkamer. Je kunt vaak eindeloos variëren met de afmeting, materialen en stoffen voor de bekleding. Welke zitcombinatie past het beste in jouw huiskamer?

Interieurtips voor jouw droomhuis – Metalen lampen Zurich (Foto Haco Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

Woonaccessoires - lampen
Verlichting brengt het interieur tot leven in de avond, maar ook overdag moeten de lampen een mooie aanvulling zijn op het totaalplaatje van de inrichting. Metaal is de populairste materiaal soort voor de nieuwste lampen. In nikkel, grijs, zwart, brons en bruin zijn de trendy lampen (hanglampen, vloerlampen en tafellampen) veelal te spotten boven eettafels, naast banken en op dressoirs. Er is keuze genoeg bij de verlichtingsafdeling van HACO: van stoere industriële lampen tot de meer modern landelijke led lamp. Bijpassende klokken, wandplanken en spiegels zijn als wanddecoratie de finishing touch om je helemaal thuis te laten voelen.

Interieurtips voor jouw droomhuis – Nieuwe bedden en slaapkamerkasten (Foto Haco Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

Slaapkamerkasten
Dat HACO vele kasten heeft voor in de woonkamer, dat heb je al gelezen, maar je hebt geen idee hoeveel kasten deze meubelwinkel heeft voor in de slaapkamer. Er is keuze uit vele schuifdeurkasten en zweefdeurkasten in allemaal prachtige verschillende uitvoeringen (maten en kleuren), maar ook commodes, ladekasten en sfeervolle nachtkastjes voor naast het bed.

Interieurtips voor jouw droomhuis – Boxspring Churchill XXL (Foto Haco Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

Boxsprings
De geweldig slapende boxspring staat toch wel hoog op vele verlanglijstjes bij de aanschaf van een nieuw bed. De slaapkamer is de ultieme plek in huis om uit te rusten. De boxspring, met haar stijlvolle uitstraling en grote slaapcomfort, past naadloos in de rustige minimalistische slaapkamertrend van vandaag de dag.

HACO Wonen & Slapen
Naast de uitgebreide HACO webwinkel heeft HACO Wonen & Slapen 28 filialen verspreid over het hele land. Je kunt in de verschillende showrooms het grote woonassortiment van dichtbij bekijken en genieten van de meubels en woonaccessoires die er voor jou uitspringen.

Google+