De zomer komt eraan, ben jij al voorbereid op de warme nachten?

De zomer komt eraan, ben jij al voorbereid op de warme nachten?

Zomer dekbedden van dons, katoen, linnen en wol. (Foto Cynthia del Rio, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

Hoezo, wachten op de zomer? Het begint nu al ’s nachts broeierig warm te worden in de slaapkamer. Als het raam al extra wijd open staat en de pyjama ingeruild is voor een shortama, dan is een zomer dekbed de redding voor een goede nachtrust. Ik wil je graag kennis laten maken met de Zomerdekbedden van Yumeko.nl. Deze duurzame dekbedden worden van puur natuur katoen, linnen, dons en wol gemaakt en laten je slapen als geen ander! Elk dekbed heeft eigen bijzondere kwaliteiten voor de zomer: van koel en ademend tot soepel, licht en luchtig. Welk dekbed zou het beste bij jou passen?

Zomerdekbed van dons (Foto Yumeko  op DroomHome.nl)

Zomerdekbed dons
Bij dekbedden met dons denk je aan skivakanties en koude winterse nachten, waar je behaaglijk onder je warme donzen dekbed ligt te genieten. Ook in de zomer is een dekbed van dons met haar uitstekende slaapkwaliteiten een perfecte keuze. Door de hoeveelheid dons aan te passen is het dekbed lekker licht en luchtig. Het Yumeko dekbed heeft 100% donzen vulling en de tijk is gemaakt van 100% biologisch katoen. De donzen dekbedden kunnen door knoopjes met elkaar gecombineerd worden in de 4 seizoenen.

Zomerdekbed van wol (Foto Yumeko  op DroomHome.nl)

Zomer dekbed van wol
Je zou denken dat een dekbed van wol zwaar aanvoelt in de zomer, maar met in dunne laagjes 180 gram wol per m2 is de Yumeko wollen zomerdekbed een droom om onder te liggen. Het dekbed heeft door de wol een uitstekend vochtopnemend vermogen. Het ventileert en ademt zelfs iets beter dan de donzen dekbed. Helemaal biologisch en anti-allergeen is het wollen dekbed van Yumeko. Dat is slaapverwekkend fijn!

Zomerdekbed van linnen en katoen (Foto Yumeko  op DroomHome.nl)

Linnen zomerdekbed
Heb je wel eens gedacht aan een linnen dekbed voor in de zomer? Yumeko heeft een dekbed ontwikkeld waarvan de biologische vulling bestaat uit 70% linnen en 30% katoen. Geen plakkerige nachten meer, omdat door de geweldige vochtabsorptie van het linnen, het dekbed droog blijft aanvoelen. Met net iets meer gewicht dan een laken, valt het linnen zomerdekbed comfortabel om je heen.

Google+