Droom Fijn in je DroomHome

Droom Fijn in je DroomHome

Fijn Dromen in de Slaapkamer – Mooie Boxspring Bedden, Prachtige Verduisterende Gordijnen en Zachte Vloerkleden plus Slaap Tips. (Foto Boxsprings.nl  op DroomHome.nl)

Het idee, dat de slaapkamer alleen de ruimte is waar je met je ogen dicht in ligt, is bijna ondenkbaar met de nieuwste slaapkamer tips en trends.

Gemiddeld brengen we zo’n 8 uur per dag door in de slaapkamer. Geregeld langer, omdat we activiteiten uit de woonkamer verplaatst hebben naar ons slaapvertrek. Van een boek lezen op een e-reader tot een tablet om de laatste berichten te checken op de social media: de slaapkamer is meer dan ooit de ruimte die in de belangstelling staat van interieurstylisten.

Slaap is van groot belang voor het welzijn van een mens. Middelpunt van de slaapkamer is het bed. Om ’s nachts heerlijk in te dromen en ’s morgens weer fris als een hoentje wakker in te worden is een passend bed en matras een must have. Boxspring bedden krijgen een steeds luxere uitstraling met prachtige hoofdborden van stof in grijs en mooie aardetinten. Een elektrisch verstelbare boxspring is super handig bij tv kijken en als het hele gezin bij elkaar op bed zit. Je kunt bij een elektrisch verstelbare boxspring kiezen voor twee (eventueel verschillende) eenpersoons pocketvering matrassen en een tweepersoons split-topdekmatras.

Een verduisterde slaapkamer met bijvoorbeeld volledig verduisterende plisségordijnen helpen bij een goede nachtrust. Ook met lichte kleuren gordijnen, als pastel tinten, kan de slaapkamer compleet verduisterd worden. Een zacht vloerkleed (helemaal hot) onder het bed maakt het in en uitstappen tot een geweldig begin van de nacht of dag.

Snurken en luid ademen is echt de grootste ergernis in de slaapkamer (54% van de ondervraagden volgens onderzoek van de Daily Mail). Naast oordoppen is voor de slechte slapers ook verse lucht en ventilatie belangrijk om ’s nachts goed te slapen en weer fit op te staan. Wist je dat 17% ‘praten in de slaap’ meest irritant vindt? Komt dus toch vaker voor dan je zou denken.

Sweet dreams!

Google+