Een Droomhome is Niet Compleet Zonder een Lekker Goedkoop Matras

Een Droomhome is Niet Compleet Zonder een Lekker Goedkoop Matras

Droomhome slaapkamer met goed en goedkoop matras (Foto StockSnap, Pixabay.com  op DroomHome.nl)

In jouw droomhome is de slaapkamer de meest speciale plek in huis waar je echt jezelf kunt zijn en volledig tot rust kunt komen. Het is een ontzettend leuke uitdaging om voor jouw slaapvertrek gezellige slaapkamermeubelen en accessoires uit te zoeken. De inrichting hoort echt helemaal in het teken van slapen te staan. Ook al past er nog een bureau in, thuiswerken en andere activiteiten als sporten en eigenlijk ook televisie kijken verstoren onnodig het slaapritme.

Slapen, je kunt er soms zo naar verlangen! Naast dat een bed er natuurlijk mooi uit moet zien, volgens de interieurfans, blijft slaapcomfort prioriteit nummer 1. Na een nacht slapen of korte powernaps over de dag heen, wil je fris en uitgerust aan de slag. Goed slapen valt en staat bij een goed matras. Een duur matras is bij voorbaat geen goed matras. Goedkope matrassen die helemaal aansluiten op jouw/jullie slaapwensen zijn de perfecte koop waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Matrasmaat

Omdat we met z’n allen steeds langer worden is een langer matras zeer welkom. Lange mensen willen niet altijd opgekruld in bed liggen. De gemiddelde matrasmaat is nu 200cm, maar 210cm en 220cm winnen aan populariteit. De breedte van het matras wordt mede bepaald door de grootte van de slaapkamer (in stadsappartementen staan veel tweepersoonsmatrassen van 140cm) en de gewenste slaapruimte van de gebruiker(s).

Droomhome slaapkamer in hotel (Foto Olichel, Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Slaapcomfort

De binnenveringmatras of pocketveringmatras is de meest toegepaste matras in de wereld door haar goede ligkwaliteiten. Deze matras is in veel hotels te vinden om de gast een comfortabele en luxe slaapervaring te bieden. Door de verenstructuur past het matras zich aan het lichaam aan zelfs tot een gewicht van 140 kg.

Bij een pocketveringmatras zijn er verschillende lichaamszones om het gewicht op te vangen. Deze matrassen met vering hebben een fantastische vochtregulatie voor transpiratie en ventilatie. De holte in de vering zorgt bij iedere beweging in het bed voor ventilatie.

Een pocketveringmatras met traagschuim combineert ‘the best of both worlds’. Naast een geweldige vochtregulatie lig je fantastisch op het traagschuim, dat zich optimaal aanpast aan de contouren van het lichaam.

Google+