Een Slaapkamer om van Weg te Dromen!

Een Slaapkamer om van Weg te Dromen!

Jouw eigen droom-slaapkamer met Goossens boxspring Caresse. (Foto Goossens Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

Laat me jouw slaapkamer zien en ik weet wat voor persoonlijkheid je hebt. In de slaapkamer ben je namelijk het meest op je gemak gedurende de vele uren die je wakker en slapend doorbrengt in deze belangrijke ruimte in huis. Een woonkamer en een keuken kun je nog inrichten naar wat de visite van jouw interieur verwacht. Maar een slaapkamer is jouw privédomein waar normaal gesproken alleen jij en een eventuele bedgenoot zich in verschansen.

Droom-Slaapkamer Samenstellen

Jouw eigen droom-slaapkamer met Goossens boxspring Infinity 8000. (Foto Goossens Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

BED
Jouw droom-slaapkamer is de slaapkamer waarin je het echte ‘I am home!’ gevoel hebt. Met een bed waarin je na een nacht slapen de hele wereld weer aan kan. Het is geweldig als je bij jouw gewenste interieurstijl ook een bed kunt samenstellen die 1) bij jouw persoon past en 2) bij de inrichting. Wat vind je van een boxspring waarbij je de maat, uitvoering, kleur, voetbord, matras, topmatras en pootjes kunt uitkiezen? Helemaal top natuurlijk, of je nu van een landelijke romantische slaapkamer houdt, droomt van een stoere loft-look of geniet van een luxe hotelkamer experience. De stoffering en het slaapcomfort van de boxspring bepaal je dan zelf! Een praktische tip: een elektrische boxspring is wel erg handig voor lezen en tv kijken in bed, maar ook als je na een zware dag je benen wat hoger wilt laten rusten.

Jouw eigen droom-slaapkamer met Goossens boxspring Bjorn Compleet. (Foto Goossens Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

NACHTKASTJES
Ongeveer alles kan tegenwoordig als nachtkastje dienen. Van een stapel boeken tot een krukje of bijzettafel, experimenteer er maar op los. Al moet ik zelf wel bekennen dat ik een strak design kastje, met 1 of 2 laden en passend bij het bed, toch wel erg praktisch en mooi vind.

Jouw eigen droom-slaapkamer met Goossens bed, nachtkastjes en ladekast Curve. (Foto Goossens Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

LADEKASTEN EN KLEDINGKASTEN
Een ladekast is een prachtig multifunctioneel slaapkamermeubel. Bovenin alle sieraden, horloges en eventuele andere slaapkamer items waar wij niets van weten… en daaronder op handige stapeltjes ondergoed, sokken en netjes gevouwen t-shirts. Naast handige kast, is een commode als meubelstuk een mooi onderdeel van de totale interieursfeer van de slaapkamer. Op de ladekast kun je bijpassende vazen, maar ook een televisie plaatsen. Heb je meer ruimte nodig, dan kun je voor het grotere werk: de kledingkast als slaapkamerkast gaan. Grotere kasten met zowel een hang als leg gedeelte geven jouw kleding de ruimte en beschermen het tegen stof en verkleuring. Draaideurkasten zijn dé kasten voor de landelijke en romantische slaapkamer. In de moderne slaapkamer zul je vaker een kledingkast met schuifdeuren tegen komen, al dan niet met een spiegelpaneel.

Jouw eigen droom-slaapkamer met Goossens boxspring Infinity 400. (Foto Goossens Wonen & Slapen  op DroomHome.nl)

DEKBED + DEKBEDOVERTREK
Voor werkelijk elk type slaper is er een dekbed van warme allergie vriendelijke synthetische vezelvulling tot super zachte polardons. Het dekbedovertrek om het dekbed is door haar vele meters stof het focuspunt in de slaapkamer. Bij verandering van bijvoorbeeld een winters flanel bedovertrek naar een vrolijk lente-dekbedhoes, krijgt de slaapkamerinrichting de uitstraling die past bij het seizoen waarin we leven.

GOOSSENS WONEN & SLAPEN
De slaapkamer om van weg te dromen ontwerp je zelf of samen met een slaapexpert van Goossens Wonen & Slapen. Voor lekker én mooi slapen ben je bij Goossens aan het goede adres.

Google+