HM Home Zomerse Slaapkamer Trends 2017

H&M Home Slaapkamer Collectie Zomer 2017

H&M Home Zomer Woontrends 2017 in de Slaapkamer – H&M Bohemian Blauw Dekbedovertrek en Kussens, Dekbedset – MEER H&M Home Inspiratie… (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Voor deze zomer presenteert H&M Home haar beddengoed & slaapkamer accessoires lijn 2017 in 4 slaapkamer trends: Balcony Update In Full Bloom, Blue is the Colour, Cushion Crush en Tropical Touch.

Het H&M beddengoed van dit seizoen loopt uiteen van dekbedovertrekken van natuurlijke materialen en in neutrale kleuren, kleurrijke botanische prints tot een frisse look met een zomers kleurenpalet van zeeblauw tot fris turquoise. 

 

De blauwe dekbedovertrekken en kussenslopen hebben bohemian batik-achtige prints. Zowel het blauwe als het natuur kleurige bedtextiel en de dekbedden met botanische prints zijn uitstekend te combineren met slaapkameraccessoires van hout.

H&M Home Zomer Woontrends 2017 in de Slaapkamer – H&M Dekbedovertrek en Kussens, Dekbedset in Natuurlijke Materialen en Neutrale Kleuren. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

H&M Home Zomer Woontrends 2017 in de Slaapkamer – H&M Dekbedovertrek en Kussens, Dekbedset met Botanische Prints in Kleurrijke Kleuren. (Foto H&M Home  op DroomHome.nl)

Gevlochten manden van H&M Home, houten vazen en echte natuur in de slaapkamer met planten, maken van de slaapkamer een heerlijk retreat om tot rust te komen en te genieten van de volle zomer! Bron: o.a. HM.com

Google+