Hotel chique slaapkamer inspiratie 2020

Stijlvolle hotel look slaapkamer ideeen

Hotel chique slaapkamer inspiratie: boutique hotel behang Graham & Brown Palais Green Copper (Foto Graham & Brown wallpaper  op DroomHome.nl)

Nieuw in het assortiment van Graham & Brown is het elegante Palais behang. Met dit Graham and Brown behang kan de intieme en luxe sfeer van een boutique hotel slaapkamer worden gerealiseerd in de privé slaapkamer. Een luxe slaapkamer voor jezelf is de slaapkamer trend 2020!

De harmonieuze vormen en rijke donkere kleur creëren een verbluffend geometrisch geheel. Op een textuurrijke ondergrond komen de subtiele metallic details goed tot hun recht in combinatie met de stijlvolle dekbedovertrekken, kussens, hoeslakens en andere slaapkamer accessoires.

Hotel chique slaapkamer inspiratie: boutique hotel behang Graham & Brown Palais Black Gold (Foto Graham & Brown wallpaper  op DroomHome.nl)

Hotel chique slaapkamer behang

Palais Green & Gold is hotel chique slaapkamer behang met een donkergroene achtergrond en een grootschalig geometrische patroon in metallic goud. Naast Green & Gold is er ook een variant in Grey & Rose gold, Navy & Copper en Black & Gold voor de luxe slaapkamer thuis.

Bijpassende subtiele slaapkamer verf kleuren zijn: Adeline, Teddy, Toasted Teacake en Glass Heart.

De nieuwste dekbedovertrekken voor je hotel chique slaapkamer shop je hier!

Google+