Ikea Edgy Slaapkamer & Kleedkamer Collectie Omedelbar

Ikea Slaapkamer & Kleedkamer Collectie Omedelbar, Design Bea Akerlund

Spraakmakende Ikea slaapkamer en kleedkamer collectie Omedelbar, design Bea Akerlund – MEER Ikea inspiratie… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Spraakmakend, edgy en over the top: IKEA en modeactiviste Bea Åkerlund lanceren een limited collectie waar de glamour en energie vanaf spat. De ontwerpster en styliste van popsterren als Beyoncé en Lady Gaga laat voor het eerst haar magie los op de interieurwereld. Het resultaat: OMEDELBAR, een collectie met 35 excentrieke producten, waarbij alles draait om creativiteit en individualisme. Van grote glazen hoeden tot lipvormige kussens en een 3D-geprinte hand voor je sieraden. De limited collectie is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij alle IKEA winkels.

Niets is wat het lijkt
Niets is wat het lijkt in de OMEDELBAR collectie. Deze hoge hoed, rijglaars en kroon zijn niet om aan te trekken, maar doen dienst als vaas of schaal. Wat modeaccessoires doen voor een outfit, doen deze items voor je interieur.

Ster in je eigen kleedkamer
Wees de ster in je eigen kleedkamer. Laat je kleding, accessoires en persoonlijkheid zien met het industriële gouden kledingrek, bijpassende kleerhangers, stijlvolle schoenenboxen en zwart-wit gestreepte opbergdozen.

Spraakmakende Ikea slaapkamer en kleedkamer collectie Omedelbar, design Bea Akerlund – Rijglaarzen vazen (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

B. who you are
Toon je ware aard, wat de rest van de wereld ook denkt. Het motto van Bea Åkerlund is dan ook ‘B. who you are’. Deze ledlamp herinnert je daar elke dag aan. Voeg glamour toe met de lichtgevende “designertas” en klassieke zwarte hanglampen.

Spraakmakende Ikea slaapkamer en kleedkamer collectie Omedelbar, design Bea Akerlund – Fauteuil, kledingrekken, vloerkleed, dozen, poefs en lampen. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Fashionable fauteuil
Bea Åkerlund brengt de mode- en interieurwereld op geheel eigen wijze samen. Neem de fashionable fauteuil met stoere gouden studs en rijgveters. Maak af met de bijpassende poef met opbergruimte.

3D-geprint
Een zwart handje of een gouden zakhorloge aan de muur? Alles kan in de wereld van OMEDELBAR. De hand laat niet alleen je sieraden schitteren, maar is ook het eerste 3D-geprinte product van IKEA dat op grote schaal is geproduceerd. 

Spraakmakende Ikea slaapkamer en kleedkamer collectie Omedelbar, design Bea Akerlund – Dekbedovertrekken en kussenhoezen. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Kus me
Je herkent Bea Åkerlund aan haar rode lippen. Haar signature look schittert op dekbedovertrekken en bijpassende kussens. Maak af met een kleed in panterprint en opvallend behang en je slaapkamer zal nooit meer hetzelfde zijn. Bron: Ikea.nl

Google+