Jouw Droomhome Begint bij een Lekker Bed

Jouw Droomhome Begint bij een Lekker Bed

Boxspringset Sunday 700 (Foto Lusanna.nl  op DroomHome.nl)

Het bed is het middelpunt van de slaapkamer en draagt zorg voor de belangrijkste activiteit om fris en fit te blijven. Natuurlijk: dat is slapen! Wat vind je van lekker slapen in een mooi bed, tegen een laagste prijsgarantie? Lusanna heeft voor iedere slaapkamerstijl en slaapwens, ruime keuze uit boxsprings, matrassen, dekbedden, kussens en dekbedovertrekken van bekende merken. Alles voor een compleet aangekleed bed!

Boxsprings
Ben je op zoek naar een boxspring? Lusanna laat mooie losse boxspring onderstellen met bonellvering of de luxere pocketvering zien in haar assortiment. Met ieder type matras dat bij jouw past, kom je helemaal tot rust. Daarnaast zijn er ook complete boxsprings te koop met geveerde matrassen en een stijlvolle topdekmatras. De luxe boxspringset kun je helemaal zelf samenstellen van de kleur, poten en stevigheid van de matrassen tot de matrastopper. Zelf ben ik fan van de elektrisch verstelbare boxspring. De Lusanna elektrisch verstelbare boxspringset heeft een zachte split-topdekmatras als lovebridge tussen de 2 op en neer bewegende matrassen.

Pocketveermatras Angel (Foto Lusanna.nl  op DroomHome.nl)

Matrassen
Slaapcomfort, daar draait het allemaal om bij matrassen. Iemand die veel transpireert heeft duidelijk behoefte aan een goed ventilerende matras als een Bonell veringmatras of een pocketveringmatras. Is veel vocht verliezen niet de uitdaging maar juist het snel hard aanvoelen van een matras, dan is een matras van traagschuim de ideale oplossing. Het traagschuim sluit optimaal aan naar de rondingen van je lichaam, waardoor de drukpunten aanzienlijk verminderen.

100% Dons dekbed Fuzzenza (Foto Lusanna.nl  op DroomHome.nl)

Dekbedden
Wil je een nieuw dekbed kopen dan is er ook bij de dekbedden, keuze uit verschillende materialen die bij de slaapwens van de unieke mens passen. Vooral voor koukleumen is een donzen dekbed een uitkomst die weinig weegt. Daarnaast ventileert hij uitstekend en geeft het een luxe hotelgevoel. Een wollen dekbed is wat zwaarder in gewicht en heeft een fantastische vochtregulatie bij transpireren zonder klam aan te voelen. Een synthetisch dekbed is voordelig in prijs en praktisch omdat je het dekbed zelf kunt wassen, wat weer reuze handig is voor mensen met huismijtstofallergie.

Eendenveren kussen (Foto Lusanna.nl  op DroomHome.nl)

Kussens
Een kussen is een persoonlijke zaak. Er zijn zelfs mensen die hun kussen mee op vakantie nemen. Welk kussen past het beste bij jouw manier van slapen: dons, synthetisch, latex, kapok, wol of traagschuim?

Beddinghouse dekbedovertrek Barbados (Foto Lusanna.nl  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrekken
Na de molton en hoeslaken komt de eyecatcher van de slaapkamer op het bed te liggen: het dekbedovertrek. Het dekbedovertrek is de echte sfeermaker. Het geeft, met zijn vele meters in de kamer, de gewenste interieurstijl weer of dit nu landelijk, modern, industrieel, design of een hotellook is.

Boxspringset Buckley (Foto Lusanna.nl  op DroomHome.nl)

Lusanna heeft naast haar veelzijdige beddengoedcollectie ook slaapkameraccessoires als sierkussens, matraswiggen, plaids en vloerkleden in haar collectie om de slaapkamer helemaal instagram-ready te maken.

Neem eens  een kijkje in de Lusanna.nl webshop en showroom en laat je droomslaapkamer tot leven komen!

Google+