Nieuw Kleurenpalet in Auping Slaapkamer

Nieuw Kleurenpalet in Auping Slaapkamer

Nieuw Kleurenpalet in Auping Slaapkamer - Auping Bed Auronde in Clay Klei Kleur - MEER Slaapkamers... (Foto Auping op DroomHome.nl)

Het Nederlandse Auping introduceert vijf eigentijdse kleuren binnen de collectie bedmodellen. De kleuren, geïnspireerd op de natuur, staan voor rust, evenwicht, energie, groei en ontspanning.

Met forest green, clay, coral red, cool grey en warm grey brengt Auping de schoonheid en kracht van de natuur in de slaapkamer, voor een gezonde nachtrust en een energieke dag.

Energie en Ruimte
De trendkleur groen komt van alle kleuren het meeste voor in de natuur. De nieuwe Auronde kleuren forest green en clay staan voor groei en ruimte. Het zijn levendige kleuren die ontspannend werken en frisheid en energie geven. De bedkleuren zijn eenvoudig te combineren met groen getinte Auping dekbedovertrekken als Irregular, Solar en Zaza Zoom. Auping staat voor totaal design in de slaapkamer: de kleuren van de bedtextielcollectie matchen de kleuren van de bedden, waardoor er altijd passende dessins zijn.

Kracht en Warmte
Rood is een krachtige, vrolijke kleur die energie geeft. Rode tinten stralen warmte en intimiteit uit. De nieuwe kleur coral red voor de Essential is een levendige rode kleur die vooral designliefhebbers aanspreekt. Een statement in de slaapkamer, die het design van het bed extra laat spreken. Coral red is mooi te combineren met rozerood bedtextiel als Chambray coral voor een tonaal effect, waardoor het bed zich als een eiland in de ruimte vormt.

Nieuw Kleurenpalet in Auping Slaapkamer - Auping Bed Essential in Cool Grey Grijs Kleur en Dekbedovertrek. (Foto Auping op DroomHome.nl)

Rust en Balans
De kleuren cool grey en warm grey zorgen voor een rustige basis in de slaapkamer met een kalme en veilige sfeer. De twee grijstinten zijn neutrale kleuren, die goed combineren met natuurlijke en stoere materialen als wol, leer, staal en hout. Cool grey en warm grey voor de Essential, Match en Auronde zijn goed te combineren met sprekende maar ook met ingetogen dekbedovertrekken zoals de Chambray grey.

De nieuwe kleuren zijn vanaf september 2016 verkrijgbaar bij Auping Plaza's en geselecteerde Auping dealers. Bron: Auping.nl

Google+