Nieuw luxe Auping bed: Auping Noble

Luxe Auping bed: design bed Auping Noble 

Luxe Auping bed: Auping Noble (Foto: Auping  op DroomHome.nl)

Auping bed,  ontwerp Johan van Hengel

Auping lanceert Auping Noble: een design Auping bed met een ingetogen, luxe uitstraling. Het grote bed met brede rand en royale loungekussens is ontworpen door de Rotterdamse ontwerper Johan van Hengel. Auping Noble is gemaakt van massief eikenhout. Noble betekent groots en met goede bedoelingen - en dat zie je terug in het bed ontwerp, dat tijdloos en van stevige kwaliteit is waardoor het generaties lang mee kan. Het bed is verkrijgbaar in de Auping winkels en webshop.

Auping bed Noble heeft een luxe uitstraling door het grote formaat en het brede gestoffeerde hoofdbord. De kussens die vastzitten aan het hoofdbord zorgen voor gelaagdheid en bieden extra comfort. Aan het plateau zit aan beide kanten een tafeltje vast en de omranding heeft afgeronde hoeken. Noble is gemaakt van duurzaam en hoge kwaliteit massief eikenhout uit Europa.

Luxe Auping bed: massief eiken Auping Noble tafeltjes (Foto: Auping  op DroomHome.nl)   

Johan van Hengel heeft tijdens het ontwerpen van Auping Noble gefocust op ingetogen luxe, functionaliteit en geborgenheid: "Voor mij zit luxe ook in het gebruik van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Vandaar de keuze voor massief eikenhout. De afgeronde bed hoeken voelen zacht en stralen vakmanschap en kwaliteit uit. Er ontstaat mooie gelaagdheid doordat de tafeltjes aan het bed vastzitten - en de zachte kussens van het brede hoofdbord rusten op het houten plateau. Dat zorgt voor balans in dit tijdloze ontwerp."

Auping Noble bed in verschillende uitvoeringen

Bij de Auping Noble is keuze uit zes kleuren voor het massieve eikenhout. Het hoofdbord en de kussens worden gestoffeerd met een van de stoffen uit de Auping stoffencollectie. Die bestaat uit vijf prijsgroepen met veertien stoffen in 95 verschillende kleuren. Het bed is ook te combineren met de Auping Smart Base. Deze elektrisch verstelbare bedbodem zorgt voor een extra steuntje in de rug en heeft allerlei slimme functies voor een betere nachtrust in de slaapkamer.

Luxe Auping bed: Auping Noble, ontwerper Johan van hengel (Foto: Auping  op DroomHome.nl)   

Ontwerper Johan van Hengel

Van Hengel werkte onder meer voor Muuto, HAY en Montis. De Rotterdamse productontwerper houdt van Scandinavische en Japanse esthetiek. Zijn werk kenmerkt zich door minimalisme, eenvoud, kwaliteit en functie. Hij verrijkt alledaagse objecten met meerdere lagen. Samen met de vakmensen uit de Auping fabriek in Deventer heeft hij voor Auping Noble gezocht naar de perfecte balans tussen functionaliteit, materiaal en techniek. Auping en Van Hengel vinden elkaar op meerdere vlakken: alles wat zij doen is duurzaam en persoonlijk en ze geven elk detail de grootst mogelijke aandacht.

Meer Auping bedden, matrassen, kussens en nachtkastjes inspiratie & shoppen bij Morres vind je HIER!

Shop de mooiste Auping dekbedovertrekken bij Bol!

Google+