Nieuwste IKEA Slaapkamer Producten

Nieuwste IKEA producten

Extra aandacht voor de slaapkamer

Slaapkamer: Ikea Slaapkamer Serie Oppland – Ikea Bed Oppland met Varart Beddengoed (Foto Ikea   op DroomHome.nl)
In februari verwelkomt IKEA traditiegetrouw een heleboel nieuwe producten.

Het nieuwe jaar is net begonnen en de lente komt alweer om de hoek kijken, het perfecte moment dus om je interieur op te frissen. Dit jaar ligt de focus op de slaapkamer: van een Japans bed en een moderne slaapkamerserie tot prachtig textiel. Uiteraard is ook aan de rest van het huis gedacht.

Geef je woonkamer bijvoorbeeld een nieuwe uitstraling met opvallende lampenkappen of kies voor kleur met een moderne klassieker.

Sfeervol en functioneel

De slaapkamer is de plek om te relaxen en jezelf op te laden voor een nieuwe dag. Deze ruimte moet niet alleen sfeervol zijn, maar ook functioneel. De OPPLAND slaapkamerserie is het allebei. De meubels hebben een strakke uitstraling en bieden enorm veel opbergmogelijkheden om al je rommel in op te bergen. Maak het geheel af met het nieuwe VÅRÄRT beddengoed.

Slaapkamer: Ikea Slaapkamer Serie Askvoll – Ikea Bed Askvoll met Varart Beddengoed (Foto Ikea   op DroomHome.nl)

Origami

Waan je in Japan in het ASKVOLL bed. Het ontwerp is geïnspireerd op de scherpe grafische vormen van de traditionele vouwkunst origami. Het resultaat is een klassiek en gestroomlijnd bed dat opvalt door haar eenvoud.

Luxe hoteluitstraling

Ervaar elke dag de luxe van een hotel met de GULLREGN bedloper. Dit product geeft niet alleen sfeer en uitstraling aan de slaapkamer, maar zorgt ook voor warme voeten.

Mobiele assistent

De RISATORP keukentrolley is de ideale mobiele assistent. Niet alleen handig om je keukenspullen in op te bergen, maar ook perfect voor het bewaren van groenten en fruit.

De gaasstructuur zorgt voor goede ventilatie zodat groenten en fruit langer vers blijven.

Nieuwe IKEA Lampen: Ikea Lampenkap Krusning van papier & Nymo en Overud Lampenkappen in Koper & Wit (Foto Ikea   op DroomHome.nl)

Alle kanten op

In de slaapkamer, gang of boven de eettafel? Met de KRUSNING lampenkap kan je alle kanten op. De kap, gemaakt van zeven lagen papier, verspreidt een prachtig diffuus licht.

Patronen

Geef een nieuwe uitstraling aan je interieur met de NYMÖ en ÖVERUD lampenkappen in koper en wit. Als je het licht aandoet, verschijnen er prachtige patronen op de muur.

Klassieker blijft up-to-date

De BILLY boekenkast is sinds 1979 één van de meest geliefde IKEA meubels. De klassieker blijft up-to-date dankzij een aantal verbeteringen als sterkere planken, kindvriendelijke ronde hoeken en een fris likje verf.

Google+