Review: HEMA Matras

Review: HEMA Matras

Review HEMA matras – Van HEMA matras bezorging, eigenschappen, HEMA matras testen tot kopen. (Foto van HEMA matras door DroomHome.nl)

Of wij het allereerste HEMA matras willen testen? ‘Ja, natuurlijk’ luidt het volmondige antwoord van de DroomHome redactie. Bij het warenhuis HEMA wordt het gehele assortiment door eigen ontwerpers ontworpen en zo hebben ze nu een ‘Matras voor iedereen’ ontwikkeld. Goed idee om te zorgen voor een uitgeslapen Nederland!

HEMA Matras Gratis Bezorging
HEMA heeft 5 maten matrassen in het assortiment (80x200cm, 90x200cm, 140x200cm, 160x200cm en 180x200cm) die online besteld kunnen worden. Niet verkeerd is dat er geen extra kosten bij komen voor de bezorging. Wij hebben aangegeven het 140x200cm matras te willen testen.

Review HEMA matras – Van HEMA matras uiterlijk in de slaapkamer. (Foto van HEMA matras door DroomHome.nl)

Met een harde klop op de deur belde de bezorger aan met een enorm HEMA pakket van 17kg. In de witte HEMA doos met rode stippen zit het matras perfect opgerold in het plastic. Bij het openmaken krijgt het matras in no time zijn oorspronkelijke vorm en kun je het matras van dichtbij bekijken.

Review HEMA matras – Van HEMA matras gratis bezorging en eigenschappen. (Foto van HEMA matras door DroomHome.nl)

HEMA Matras Eigenschappen
Zoals je op de foto’s ziet, het HEMA matras heeft een moderne uitstraling door de wit en grijze hoes met handvaten. Makkelijk om het matras mee te kunnen verplaatsen. Het matras is 20cm hoog, lekker dik en bestaat uit 5 lagen, waardoor het ventileert, ondersteunt en comfortabel is om op te slapen.

Review HEMA matras – Van HEMA matras gratis bezorging en eigenschappen. (Foto van HEMA matras door DroomHome.nl)

De hoes/tijk is afritsbaar. Het bovenste witte gedeelte werkt vochtregulerend en kan in de wasmachine gewassen worden op 60 graden. Het grijze gedeelte is het ventilerende gedeelte van de hoes, met antislip, en kan op 40 graden gewassen worden. Wel zo handig en fris! Het matras ruikt in het begin een beetje maar deze ‘nieuw’ lucht verdwijnt vanzelf.

Review HEMA matras – Van HEMA matras gratis bezorging en eigenschappen. (Foto van HEMA matras door DroomHome.nl)

HEMA Matras Slaap-Test
Daar gaan we dan! We leggen het HEMA matras van 140x200cm op de 2 boxen en het ziet er gelijk vanzelfsprekend uit in de slaapkamer. Alsof het nooit anders is geweest! Na het opmaken van het bed met een molton en hoeslaken, gooien we de kussens en de dekbedden op het bed.

Review HEMA matras – HEMA matras op opgemaakt bed. (Foto van HEMA matras door DroomHome.nl)

Tijd om in te stappen, we zijn klaar voor de HEMA matras test. Natuurlijk gelijk vragen: hoe lig jij? Wat mijn bijslaper (77kg) en ik (50kg) gelijk opvalt is dat het matras zo rustig ligt. Na 2 weken slapen op het matras kom je samen tot de conclusie dat het werkelijk ‘rustig liggen’ een heel bijzondere eigenschap is van het HEMA matras. Of je nu op je zij, rug of buik slaapt. Het ligt niet te hard, niet te zacht en zelfs als je met z’n tweeën op 1 matras ligt. Je hebt geen last van elkaar, ondanks het verschil in gewicht. ‘Uitgerust uit bed stappen’ is een feit en niet langer meer alleen een uitdrukking!

HEMA Matras Kopen
Zie jij jezelf ook wel op het HEMA matras liggen? Bij aankoop van een HEMA matras mag je 100 dagen proefslapen! Als na die 100 dagen blijkt dat de matras niet helemaal past bij jouw slaapwensen, dan wordt hij gewoon opgehaald en krijg je je geld terug, echt HEMA.

Het HEMA matras gaat minimaal 10 jaar mee, dus dat wordt nog een flink aantal jaren lekker tukken! PS. Het oude matras heeft een goede nieuwe bestemming gekregen.

Google+