Riverdale Slaapkamer Trend Voorjaar 2017

Riverdale Slaapkamer Trend Voorjaar 2017

Riverdale Voorjaarscollectie 2017 Butterfly Bliss in de Slaapkamer – Riverdale Dekbedovertrek met Kussens in Wit met Zwarte Tekst & Quote: ‘FolIow Your Heart' – MEER Riverdale Trends… (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

De Riverdale voorjaarscollectie 2017 Butterfly Bliss vind je ook terug in de romantische slaapkamer.

Met teksten als " I Love You To The Moon And Back' en 'Follow Your Heart' op dekbedovertrekken steelt Riverdale het hart van menig woonfan. De romantische overtrekken, kussens en hoeslakens zijn voornamelijk wit met tekst en quotes in zwart.

In de meisjesslaapkamer speelt de kleur wit en poederroze de hoofdrol met als tekst 'Hugs and Kisses' op het Riverdale dekbedovertrek.

Riverdale Voorjaarscollectie 2017 Butterfly Bliss in de Slaapkamer – Riverdale Dekbedovertrek met Kussens ‘Hugs and Kisses’ voor de Meidenkamer in Wit en Poeder Roze. (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Met bijpassende kussens, vloerkleed, plaid en sprei is het helemaal af in de meidenkamer.

Riverdale Voorjaarscollectie 2017 Butterfly Bliss in de Slaapkamer – Riverdale Dekbedovertrek met Kussens voor de Jongenskamer in Wit, Donkerblauw en Grijs. (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Riverdale heeft van de jongensslaapkamer een stoere ruimte gemaakt met jeans kleur blauw als belangrijkste tint in de dekbedovertrekken. Met grijze kussens en blauwe opbergdozen kunnen de mannen flink wat vriendjes uitnodigen. Bron: Riverdale.nl

Riverdale Voorjaarscollectie 2017 Butterfly Bliss in de Slaapkamer – Riverdale Dekbedovertrek met Kussens in Wit met Zwarte Tekst & Quote: I Love You To The Moon And Back'. (Foto Riverdale  op DroomHome.nl)

Google+