Sealy Bedden Nu In 26 Kleuren Verkrijgbaar

Sealy Bedden Nu In 26 Kleuren Verkrijgbaar 

Slaapkamer Tips: Sealy Bedden in 26 Kleuren met Verschillende Matrassen, Hoofdborden, Poten en Bedbodems. (Foto Sealy  op DroomHome.nl)

Het Amerikaanse matrassenmerk Sealy is al 125 jaar een begrip. Voor de optimale slaapervaring en als ondersteuning van de matrassen biedt Sealy ook complete bedden. Met een keuze uit drie matrassen, twee bedbodems, drie hoofdborden, drie poten en maar liefst 26 stijlvolle kleuren, is het mogelijk om je eigen bed samen te stellen.

Nieuwe kleuren
De bedbodems en hoofdborden van Sealy zijn voorzien van dezelfde stoffen bekleding en standaard verkrijgbaar in de kleuren coffee, beige, grey en onyx. Het kleurenpalet is nu uitgebreid tot 26 kleuren, waaronder chocolate, azure, navy, red, orange, olive, ivory en 4 in lederlook. Zo kan elk Sealy bed worden aangepast aan een persoonlijke ruimte en stijl.

Flexibel samenstellen
Voor de bedbodem is er een vlakke variant voor een traditioneel gevoel en een elektrisch verstelbare uitvoering voor een extra luxe gevoel. De collectie bijpassende hoofdborden bestaat uit drie stijlen: plane, button en cushion. Voor de moderne, elegante poten is er een keuze uit driehoek chroom, vierkant chroom en rond zwart hout.

Hybrid matrassen
In de Sealy Hybrid matrassen wordt verkoelend geltraagschuim gecombineerd met individueel verpakte pocketveren voor diepe ondersteuning. Er is een keuze uit drie verschillende matrassen: Sealy Hybrid Style (25 cm), Sealy Hybrid Classic (29 cm) en Sealy Hybrid Plush (32 cm). De duurzame matrassen, met afneembare hoes, zijn er in 12 standaardmaten.

Slaapkamer Tips: Sealy Bedden in 26 Kleuren met Verschillende Matrassen, Hoofdborden, Poten en Bedbodems. (Foto Sealy  Hybrid Plush  op DroomHome.nl)

Meer dan 100 jaar ervaring
Sealy kent een historie die teruggaat tot 1881. Na een start in het Amerikaanse stadje Sealy worden de matrassen inmiddels in meer dan 60 landen verkocht. Sealy is de favoriete keuze van toonaangevende hotelketens, waaronder Hilton, Four Seasons, Ritz-Carlton, Le Méridien, Sheraton en citizenM. Het merk combineert betaalbaar design met optimaal comfort en ondersteuning. In Nederland is Sealy verkrijgbaar bij 150 slaapspeciaalzaken.

Prijzen Sealy Hybrid matrassen vanaf € 699,- (70 x 200 cm, 25 cm hoogte). Bron: Sealy.com

Google+