Slaapkamer Bedden - Matrassen Tips & Ideeen

Slaapkamer Bedden Matrassen Ideeen

Slaapkamer Bedden & Matrassen Ideeën –MEER Slaapkamers… (Foto Auping Dekbedovertrek  op DroomHome.nl)
De Slaapkamer Make Over is Hot! De favoriete ruimte in huis, de huiskamer wordt stiekem ingeruild voor de slaapkamer. We genieten zeker 8 uur per dag van dit prive domein!

Het vakantiegevoel komt terug in de luxe hotel & wellness uitstraling van bijvoorbeeld het bed. Goede nachtrust en comfort zijn geweldig te combineren met jouw slaapkamer kleureninrichting, interieur & beddengoed ideeen!

Laatste Bed Trends: Gestoffeerde Matrassen & Massage Bedbodems
Pocketvering matrassen gestoffeerd in dezelfde bekleding als de boxspring. Het dekmatras of topper krijgt een eigen hoeslaken! Voor het ultieme comfort is er de thrilling massagefunctie in de spiraalbodem of verstelbare bedbodem.

Beautiful Bedbodems

De bedbodem heeft als functie ondersteuning & vochtregulatie. O.a. lattenbodems, spiraalbodems en prachtige boxsprings met gestoffeerd hoofdbord en voetbord. Bedbodems die je los en vast aan elkaar koppelt zijn praktisch (bed opmaken & slaapkamer schoonmaak) en romantisch!

Lattenbodems

De welbekende lattenbodems geven het beste resultaat met een soepele latex matras. Mensen met rugproblemen kunnen vaak prima op deze slaapcombinatie liggen door haar elektrisch verstelbare lattenbodem.

Spiraalbodems

Een spiraal als bedbodem heeft zeer goede vocht- en luchtregulerende eigenschappen. Het ligoppervlak is steviger dan de andere slaapsystemen en vraagt daarom ook een steviger matras. Spiraalbodems zijn er in de vlak en elektrisch verstelbare variant.

Auping is de spiraal slaapcomfort specialist in Nederland en heeft inmiddels 1 miljoen Auronde bedden & ledikanten verkocht. Voor de rich & famous maakt Auping uw eigen bed op maat als gadget met een eigen serienummer net als een Rolex/Chanel horloge. Wist je dat je per nacht een halve liter vocht/water verliest? Tip: zet een fles water naast je bed.

Boxspring

Meest populaire bedbodem is de boxspring door zijn goede ondersteuning en lucht / vochtregulatie & zijn prachtige zelf te combineren uiterlijk.

De persoonlijke boxspring: deze fantastische bedbodem is gestoffeerd te verkrijgen in vele kleuren en luxe bekledingsstof met een hoofdbord en voetenbord naar wens. Boxspring betekent letterlijk een doos met veren. Het is een goed ventilerende bodem met een isolatielaag, waar het vochtonder de boxspring condenseert en niet gevangen zit onder het matras. Elektrische verstelbare boxspring met een pocketvering matras is een perfecte bedcombinatie.

Amazing Matrassen

Bedcomfort wordt voor 60/70 procent bepaalt door de matras en in combinatie met de juiste bedbodem kun je heerlijk jaren genieten & optimaal slapen.

Een matras bestaat uit: de kern, afdeklaag & tijk/hoes. De kern is het belangrijkste: draagvermogen (hardheid matras). De tijk, beschermlaag bestaat uit natuurlijk wol, haar, katoen of viscose.

Super Gadget 50.000 Euro Matras Tom Cruise & Katie Holmes

Het duurste matras ter wereld van 50.000 euro stond in huize Tom Cruise & Katie Holmes. Het Vividus bed van Hastens is zeer exclusief, de fabrikage kost 160 manuren.Met naamplaatje!

Hardheid Matras

  • Zacht/Soepel/Soft: gewicht tot 60 kg
  • Medium/Normaal: gewicht 60 - 85 kg
  • Stevig/Harder/Extra: gewicht boven 85 kg  

Topdekmatras & Matras Topper

Een matrastopper/comfort topper is de aanvulling op uw matras. Enorme trend in combinatie met de boxspring slaapsysteem. Een tweepersoonstopper overbrugt de hinderlijke middennaad tussen de bedden. De moderne topmatras krijgt zijn eigen hoeslaken nu ook de matras bekleed wordt in dezelfde stof van de bedbodem.

Pocketvering Matras

Geweldig populair door haar kwaliteit & gestoffeerde uitvoeringen prachtig gecombineerd met een comforttopper/matrastopper.

Pocketvering matras is de opvolger van de Bonell veren matras: Iedere apart verpakte veer beweegt onafhankelijk. De pocketvering matrassen hebben een uitstekende lucht- en vochtregulerende werking en comfortabele ondersteuning. Perfect voor verstelbare bedbodems en zie je veel op boxsprings maar ook op spiralen en lattenbodems. Aantal veren (200/700) per m2 variert bij de verschillende pocketveren matrassen.

Traagschuim Matrassen

Traagschuim, meeste bekende merk Tempur, is ontwikkeld door Nasa en wordt verwerkt in matrassen en hoofdkussens. Het traagschuim past zich naadloos aan de contouren van het lichaam aan en zorgt voor goede ondersteuning en (bij slaapproblemen) voorkoming van pijnlijke drukpunten. Perfect slaapsysteem in combinatie met een schotelbodem. Verschil traagschuim - koudschuim matras: koudschuim wordt niet zachter door lichaamswarmte en is steviger.

Schuimrubber Matras - Polyether Matras

In schuimrubber matrassen zit zowel natuurlatex als synthetische latex. Polyether matras is een goedkope variant op de latex matrassen en bestaat uit soepel, synthetisch schuimrubber.

Natuurlatex - Binnenvering Matras

Dit matras bestaat voor tenminste 80% uit natuurlatex, veerkrachtig rubber. De natuurlatex matras geeft een blijvende subtiele ondersteuning, goede ventilatie, soms wordt het slapen warmer ervaren. Slaapsysteem goed in combinatie met een lattenbodem. Een binnenvering matras heeft grote onderling verbonden stevige veren. Goed ventilerend matras met een stevig ligcomfort. Niet echt populair matras. Een Bonell-vering matras is een binnenveringsmatras. 


Google+