Slaapkamer & Beddengoed Trends | Mode op Bed!

Morgen Begint in een Sfeervolle Slaapkamer!

Mode op Bed met Najaarscollectie Bedtextiel van Auping

Slaapkamer & Beddengoed Trends: Nieuwste Auping Dekbedovertrek Najaarscollectie in Geometrisch & Kleurrijk Dessin – MEER Slaapkamers… (Foto Auping Dekbedovertrek Sir Francis Orange  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrek Sir Francis Orange - Auping  

Koninklijke Auping introduceert dit najaar een sfeervolle collectie bedtextiel in hoogwaardige materialen en in het oog springende dessins. Voor de najaarscollectie heeft  de Nederlandse beddenfabrikant de nieuwste catwalk trends vertaald naar het slaapinterieur. Geometrische patronen waar je een liniaal langs kunt leggen, schuine ruiten geïnspireerd op Vivienne Westwood en fijne structuren met mooie details. De nieuwe collectie bedtextiel kenmerkt eigentijdse dessins in vrolijke kleurschakeringen die van elke slaapkamer een warm nest maken.

Zoals de bonte kleurschakelingen van herfstbladeren kleur geven aan het landschap, geeft de najaarscollectie van Auping kleur aan de slaapkamer tijdens de lange nachten. Het kleurenpalet van de najaarscollectie bestaat uit oranje, groen, rozerood en okergele tinten, maar bevat ook meer ingetogen kleuren en structuren. Zo is er voor iedereen een dessin dat bij hem of haar past.

Schots en scheef

De Schotse ruit is weer helemaal terug in het modebeeld.

De diagonale ruit van dekbedovertrek Sir Francis geeft nét dat opvallende karakter aan de slaapkamer. Door de geraffineerde kleurencombinatie in oranje- of groentinten blijft de uitstraling subtiel. Het overtrek is winterproof en voelt heerlijk zacht aan door het hoogwaardige katoensatijn. Dessin Sir Francis is verkrijgbaar in een oranje en groen kleurenpalet.

Slaapkamer & Beddengoed Trends: Nieuwste Auping Dekbedovertrek Najaarscollectie in Geometrisch & Kleurrijk Dessin – MEER Slaapkamers… (Foto Auping Dekbedovertrek Squared Dark Red  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrek Squared Dark Red - Auping  

In het kwadraat

Wie houdt van een meer subtiel motief, kiest voor dessin Squared. Wanneer je dichterbij komt is een fijn ingeweven reliëfpatroon te zien van kleine vierkantjes. Het prachtig glanzende dekbedovertrek in hoogwaardige materialen geeft elk slaapvertrek een rijke uitstraling. Dessin Squared is gemaakt van chic katoensatijn en is verkrijgbaar in de kleuren donkerrood en stijlvol zwart.

Slaapkamer & Beddengoed Trends: Nieuwste Auping Dekbedovertrek Najaarscollectie in Geometrisch & Kleurrijk Dessin – MEER Slaapkamers… (Foto Auping Dekbedovertrek Diagonal Aqua  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrek Diagonal Aqua - Auping  

Hogere wiskunde

Diagonale lijnen, geometrische vlakken en uitgesproken kleuren. Deze elementen vormen de basis voor dessin Diagonal. De eigenzinnige kleurschakeringen geven de slaapkamer een speels effect. Dit maakt dat het originele dessin een must have is dit seizoen. Het zachte dekbedovertrek is gemaakt van luxe katoensatijn dat heerlijk warm aanvoelt en is daarom uitermate geschikt voor de koude winternachten. Dessin Diagonal is verkrijgbaar in een warm rozerood kleurenpalet of schakeringen van vergrijsd blauw met oker.

Slaapkamer & Beddengoed Trends: Nieuwste Auping Dekbedovertrek Najaarscollectie in Geometrisch & Kleurrijk Dessin – MEER Slaapkamers… (Foto Auping Dekbedovertrek Tasuki Black  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrek Tasuki Black - Auping  

Oosters karakter

Dessin Tasuki is geïnspireerd op Japanse patronen. Het overtrek is opgebouwd uit horizontale banen met daarop motieven uit de Japanse cultuur zoals chrysanten, kraanvogels, bamboe en andere abstracte patronen die tot in detail zijn uitgewerkt. Het zacht glanzende katoensatijn gecombineerd met de fijne motiefjes geven een Oosterse sfeer aan de slaapkamer. Het dekbedovertrek is verkrijgbaar in twee kleurstellingen: zwart en groen.

Slaapkamer & Beddengoed Trends: Nieuwste Auping Dekbedovertrek Najaarscollectie in Geometrisch & Kleurrijk Dessin – MEER Slaapkamers… (Foto Auping Dekbedovertrek Enchanted Forest Yellow  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrek Enchanted Forest Yellow - Auping  

Mysterieuze print

Dit betoverende dekbedovertrek van mooi katoensatijn heeft een mysterieus tintje. Dessin Enchanted Forest heeft twee gezichten doordat het aan twee zijden gebruikt kan worden. De ene kant is gesierd door een mysterieuze natuurprint in een grijze tint. De andere zijde in warm okergeel zorgt voor een eigentijds uitstraling. De natuurprint is extra scherp doordat het met een speciale kwalitatieve printtechniek is opgebracht. Dessin Enchanted Forest voelt heerlijk zacht op de huid door zijn glanzende katoensatijn.

Slaapkamer & Beddengoed Trends: Nieuwste Auping Dekbedovertrek Najaarscollectie in Geometrisch & Kleurrijk Dessin – MEER Slaapkamers… (Foto Auping Dekbedovertrek Straight Stitch White  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrek Straight Stitch White - Auping  

Less is more

Dessin Straight Stitch staat voor pure eenvoud. Straight Stitch is een stijlvol klassiek dekbedovertrek in hagelwit katoensatijn. De prachtige sierstiksels over de breedte van het overtrek zijn tijdloos. Ook de kussenslopen zijn schitterend afgewerkt met sierstiksels op de Oxfordrand. Dessin Straight Stitch voelt zijdezacht en soepel aan doordat het vervaardigd is van 100% katoensatijn.

Slaapkamer & Beddengoed Trends: Nieuwste Auping Dekbedovertrek Najaarscollectie in Geometrisch & Kleurrijk Dessin – MEER Slaapkamers… (Foto Auping Dekbedovertrek Spectrum Red  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrek Spectrum Red - Auping  

Kleur bekennen

Door zijn frisse en vrolijke kleurenspel is dessin Spectrum een opvallend dekbedovertrek. De onregelmatige fijne strepen op glanzend katoensatijn maken het overtrek eigentijds en sfeervol. Dessin Spectrum is verkrijgbaar in drie kleurvariaties: een multicolor variant, een rustige uitvoering met veel groentinten en een uitvoering met veel roodtinten.

Slaapkamer & Beddengoed Trends: Nieuwste Auping Dekbedovertrek Najaarscollectie in Geometrisch & Kleurrijk Dessin – MEER Slaapkamers… (Foto Auping Sprei Flying Birds   op DroomHome.nl)

Sprei Flying Birds - Auping  

 

Eén zwaluw maakt nog geen zomer

Deze prachtig geborduurde bedsprei kan in een handomdraai de slaapkamer een nieuwe look geven. De ene zijde voor een stijlvol interieur in de kleur chic antraciet, de andere zijde voor een frisse witte uitstraling. Sprei Flying Birds dankt zijn naam aan de vrolijke koraalrode stiksels in een grafisch patroon van vliegende zwaluwen. De sprei is gemaakt van percale katoen dat heerlijk warm aanvoelt tijdens de

Slaapkamer & Beddengoed Trends: Nieuwste Auping Dekbedovertrek Najaarscollectie in Geometrisch & Kleurrijk Dessin – MEER Slaapkamers… (Foto Auping Plaid Big Cable   op DroomHome.nl)

Plaid Big Cable - Auping  

Goed gebreid

De warme plaid Big Cable is gemaakt om heerlijk bij weg te dromen in de donkere maanden. De plaid heeft een grof gebreid kabelpatroon en is gemaakt van 100% acryl. De okergele kleur van plaid Big Cable geeft ieder slaapvertrek een trendy uitstraling.

Bron: Auping.nl

Google+