Slaapkamer Make-Over Checklist - Vergeet Je Niet iets?

Jouw Slaapkamer Make-Over Checklist

Jouw Slaapkamer Make-Over Checklist - Ben Je iets Vergeten? Hoofdbord, Beddengoed, Topdekmatras, Matras, Kleed en Nachtkastjes Inspiratie (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

De krokussen en narcisjes schieten al uit de grond. Heb jij ook zo’n zin om een frisse voorjaarswind door je slaapkamer te laten waaien en deze heerlijk te veranderen in jouw favoriete droomdomein? In de onderstaande slaapkamer make-over checklist staan de slaapkamerinterieur items die je beslist niet mag vergeten!

In Bed With …

-- Een hoofdbord is het centrale focuspunt van de slaapkamer. Zonder een geheel nieuwe bedombouw te moeten kopen, kun je een hoofdbord ook zelf maken met jouw eigen personal interieur-touch.

-- Om een super resultaat te krijgen is het belangrijk dat het hoofdbord goed matcht met het beddengoed. Bekleed het hoofdbord met een rustig dessin, zodat de dekbedovertrekken iets drukker kunnen zijn. Kies kleurtonen en natuurlijke materialen die het plaatje perfectioneren.

-- Een topper op het bed is toch wel het topdekmatras. Heb je een gestoffeerde boxspringmatras en/of 2 losse matrassen? Dan is het dunnere topdekmatras de love-bridge waar je het hoeslaken om heen kunt slaan. Makkelijk verschonen en draaien, zonder dat het ondermatras slijt.

-- Vroeger had je de twijfelaar van 1,2 meter breed. Door de populariteit van de stadsappartementen met een beperkte woonoppervlakte, is het matras 140x200 bijzonder populair in de kleine slaapkamer. Ook wel zo knus trouwens!

Slaapkamer Talk

-- Rust uitstralen en comfortabel zijn, dat zijn de eisen waar iedere slaapkamer aan moet voldoen. Relaxt wakker worden doe je als je uit bed stapt op een kleed dat warm en wollig aanvoelt.

-- Op die oude tuttige nachtkastjes zijn we niet meer zo happig, maar je kon er wel de 3B’s in kwijt: bril, beugel en boeken. Stapels tijdschriften, melkkrukjes en ingedeukte oliedrums zijn de nachtkastjes van nu. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar zeg eens eerlijk… zo’n laatje is best handig!


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+