Slaapkamer make-over? Deze accessoires mogen niet ontbreken

Slaapkamer make-over? Deze accessoires mogen niet ontbreken

Slaapkamer accessoires voor een stijlvolle slaapkamer make-over (Foto: Dada Design, Pexels  op DroomHome.nl)

Ga jij je slaapkamer een make-over geven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder bespreken we de verschillende accessoires die niet mogen ontbreken in jouw slaapkamer.

Sierkussens en plaids

Sierkussens en plaids zien er niet alleen leuk uit, maar hoe fijn is het om ze op je bed te hebben liggen? Ze kunnen je bed een stuk gezelliger maken en tegelijkertijd extra comfort bieden. Kies kussens en plaids in de kleuren en texturen die jij helemaal geweldig vindt en passen bij de stijl van de slaapkamer. Kussens en plaids zijn echt ideaal om je slaapkamer een stukje gezelliger te maken.

Vloerkleed

Is jouw slaapkamer niet voorzien van tapijt? Dan is het erg fijn om een vloerkleed op de grond neer te leggen. Dit omdat een vloerkleed de kamer helemaal af maakt en het er erg chique uitziet, maar het is ook nog eens functioneel. Niemand houdt er toch van om in de ochtend uit bed te stappen en direct met je voeten op een ijskoude vloer te staan? Een vloerkleed mag dus absoluut niet ontbreken in jouw slaapkamer. Een vloerkleed bij Webkarpet.nl is niet alleen mooi, maar is ook nog eens van hoge kwaliteit.

Nachtkastjes

Nachtkastjes zijn natuurlijk erg handig, aangezien je hier je boek, telefoon of lamp op kunt leggen of zetten, maar ze voegen ook nog eens balans toe aan je slaapkamer. Kies nachtkastjes die passen bij de stijl van je bed en de rest van het meubilair. Op deze manier zorg je ervoor dat de kamer voorzien is van nachtkastjes en een stukje opbergruimte. Erg handig!

Verlichting

Verlichting speelt vooral in de slaapkamer een cruciale rol. Dit omdat je de sfeer in de slaapkamer met verlichting zelf kunt bepalen en aanpassen. Kies voor verschillende lampen, zoals een plafondlamp of wandlampen, tafellampen of bedlampjes. Ook dimbare verlichting is ideaal, omdat je de helderheid kunt aanpassen.

Een persoonlijke tint

Geef je slaapkamer een persoonlijk tintje met persoonlijke decoratie. Denk aan ingelijste kunstwerken, foto's, spiegels of muurstickers. Op deze manier zorg je voor een persoonlijke tint en voel jij je helemaal thuis in jouw slaapkamer. En wie zich fijn voelt in de slaapkamer, zal een stuk sneller in slaap vallen. Een win-win situatie toch?

Planten

En als laatste planten. Planten mogen nooit ontbreken uit de slaapkamer. Dit omdat planten veel verschillende voordelen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stress verminderde werking en een verbeterde luchtkwaliteit. Hierdoor slaap je altijd in een schone ruimte. Daarnaast zijn planten ontzettend mooi als decoratie en is het natuurlijk ook nog eens leuk om ze te verzorgen.


Alles voor jouw slaapkamer kleuren, inrichting, slaapkamer interieur & beddengoed ideeën!

Google+