Slaapkamer Trends | Boswandeling Slaapkamer, Natuurlijk!

Boswandeling Slaapkamer

Slaapkamer Trend

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - Natuur Slaapkamer Boswandeling - Slaapkamer Trends LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Met de winter voor de boeg is het de moeite waard eens wat extra aandacht aan de slaapkamer te besteden. Meer gezelligheid en stijlvol slapen is wat we willen én wat we nodig hebben! Om inspiratie op te doen voor een gezellige én stijlvolle slaapkamer hebben we aantal trends op een rijtje gezet.

Tover je slaapkamer om tot een lichte en luchtige zevende hemel, zet je bed in het bos of ontwaak vrolijk onder alle kleuren van de regenboog. 

Trend 2: Boswandeling

De kracht van de natuur in huis

Een flinke boswandeling maken, daar knapt iedereen van op. De helende werking van de natuur is bewezen en ook in huis kun je daar je voordeel mee doen. Haal het buiten naar binnen met natuurlijke materialen en kleuren.

Vergeet de styling niet, want daarmee creëer je een hippe sfeer die past in de nieuwste slaapkamertrends. Door de keuze voor het zandkleurig bouclé tapijt  uit de nieuwe collectie Elements van Bonaparte heb je een rustige basis met een stoere look. Met de afbeelding van een prachtig bos op het fotobehang Wallpower maak je een statement. Groen is als kleur rustgevend dus de wanddecoratie is opvallend, maar zal de nachtrust niet verstoren. De elektrisch verstelbare boxspring met gestoffeerd hoofdeinde van Holmstad is in het zwart uitgevoerd en maakt de uitstraling van de slaapkamer moderner en mannelijker. Door de split aan de bovenzijde van het topdekmatras kunnen beide hoofdeinden afzonderlijk worden versteld.

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - Natuur Slaapkamer Boswandeling - Slaapkamer Special LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

De bedtextiel collectie ‘Nature’ van Essenza verrast door prachtige dessins met een dierenprint aan de éne kant (trendy uil) en een pied-de-poule motief aan de andere kant. Zo verander je in een handomdraai de sfeer; van trendy naar modern-klassiek. In kleinere slaapkamers moet de styling niet alleen leuk maar ook functioneel zijn.

De grote lamp ‘Happy Tree Friend’ van ontwerper Marco Ianicelli, gemaakt van echte houten takken, zorgt voor zowel functioneel- als sfeerlicht. Met decoratieve kussens van Donna Wilson en Jill Clay, verschillende bijzettafeltjes, een rieten opbergmand en de van hout en transparant kunststof gemaakte stoel Trattoria van Magis is jouw nieuwe slaapkamer ‘buitengewoon’.

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - Natuur Slaapkamer Boswandeling - Donna Wilson Kussens LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Boxspring Holmstad Elektrisch, www.matrasdirect.nl; bed textiel collectie Hopper van Essenza en beige kussen van Jill Clay, via www.vaneshome.nl; behang Wallpower 393013, www.eijffinger.com; tapijt, collectie Elements, www.bonapartetapijt.nl; groen kussen met uil en boom via www.donnawilson.com; Happy Tree Friend lamp via www.marcoiannicelli.com; stoel Trattoria van Magis en groen bijzettafeltje Dizzie van Arper via www.secoff.nl.

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - Natuur Slaapkamer Boswandeling - Essenza Vlinder Dekbed - Slaapkamer Tips LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Geen vlinders in maar óp je buik met dit dekbed van Essenza. www.essenzahome.nl

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - Natuur Slaapkamer Boswandeling - Designers Guild Kussen & Mirabel Slabbinck Dekbed - Meer Slaapkamer Beddengoed LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Dit dekbed met aardetint van Mirabel Slabbinck brengt je down to earth. www.shc.be Zet de bloemetjes niet buiten maar binnen met dit kussen van Designers Guild. www.designersguild.com

Productie & Styling: Monique van der Reijden, Perscentrum Wonen. Fotograaf: Paul Bakker @ Unit Assistent productie: Joyce de Haas, Dutch Style Company Met dank aan: Auping, Bonaparte, Desso, Eijffinger, Hästens, Matras Direct, Van Es Home

Google+