Slaapkamer Trends | In de Zevende Hemel Slaapkamer

In De Zevende Hemel Slaapkamer

Slaapkamer trend

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - In de Zevende Hemel Slaapkamer - Alle Slaapkamer Trends LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Met de winter voor de boeg is het de moeite waard eens wat extra aandacht aan de slaapkamer te besteden. Meer gezelligheid en stijlvol slapen is wat we willen én wat we nodig hebben! Om inspiratie op te doen voor een gezellige én stijlvolle slaapkamer hebben we aantal trends op een rijtje gezet.

Tover je slaapkamer om tot een lichte en luchtige zevende hemel, zet je bed in het bos of ontwaak vrolijk onder alle kleuren van de regenboog.

Trend 1: In De Zevende Hemel

Een Oase Van Licht & Lucht

Maak je dromen waar en geniet van zachte materialen, lichte kleuren en vriendelijke vormen. We wanen ons in de zevende hemel met de nieuwe trendkleur blauw, die in verschillende tinten wordt toegepast.

Denk aan de blauwtonen, grijzen en het wit van wolken en je hebt het juiste kleurenpalet te pakken. De basis bij de inrichting van de slaapkamer is het gedessineerde behang ‘Chic’ van Eijffinger, met subtiele glittertjes, en het pastelblauwe tapijt ‘Inova Sense’ van Desso. Door de gesneden pool voelt het tapijt extra zacht en warm aan als je er met je blote voeten op loopt. Het handgemaakte Hästens bed heeft, door de geruite stof, een modern-landelijke uitstraling.

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - In de Zevende Hemel Slaapkamer - Slaapkamer Special LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Dankzij de extra dekmatras is het bed makkelijk op te maken het biedt nog meer slaapcomfort doordat deze gecapitonneerd is, en gevuld met paardenhaar. Kwalitatief bedtextiel is essentieel als sfeermaker, maar ook voor een goede nachtrust. Het nieuwe dekbedovertrek ‘Linen Story’ van modemerk Marc O’Polo is gemaakt van linnen en combineert mooi met de ‘Timeless knitted’ plaid en kussens.

Ontwerptalent Rianne Koens ontwierp de kast ‘Otura’ die je naar eigen smaak kunt stapelen of als apart bijzettafeltje kunt neerzetten. Het lichte hout in combinatie met de suède bekleding in pasteltinten maakt dit object trendy. Met het houten bankje aan het voeteneinde van het bed, het retro kuipstoeltje (Vitra) en hippe accessoires zoals de in hoogte verschuifbare tafellamp Slide van Perlei (via Secoff) en sierkussens in de vorm van wolkjes van Donna Wilson wordt de totale sfeer compleet.

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - In de Zevende Hemel Slaapkamer - Slaapkamer Tips LEES MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Bed Proferia van Hästens, www.hastens.com; bedtextiel Linen Story Marc O’Polo en Timeless knitted ecru plaid via www.vaneshome.nl; behang collectie Chic 321951, www.eijffinger.com; tapijt collectie Inova Sense, www.desso.com; wolken kussens en plaid, www.donnawilson.com; kast Otura, www.riannekoens.com;

tafellamp Slide van Perlei via www.secoff.nl; houten plankjes Balcon van Moustache, via www.storewithoutahome.blogspot.nl.

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - In de Zevende Hemel Slaapkamer - Marcel Wanders Beddengoed & MEER... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)

Met dit dromerige blauwe dekbed van Marcel Wanders for Essenza is de 7e hemel binnen no time bereikt. www.essenzahome.nl

Slaapkamer Trends 2013 - Drie Sfeervolle Slaapkamer Stijlen - In de Zevende Hemel Slaapkamer - Swiss Sense Bed - Meer Slaapkamer ... (Foto Perscentrum Wonen op DroomHome.nl)
 

Deze luxe witte boxspring van Swiss Sense zorgt ervoor dat je nooit meer uit bed wilt komen. www.swisssense.nl

Productie & Styling: Monique van der Reijden, Perscentrum Wonen Fotograaf: Paul Bakker @ Unit Assistent productie: Joyce de Haas, Dutch Style Company Met dank aan: Auping, Bonaparte, Desso, Eijffinger, Hästens, Matras Direct, Van Es Home

Google+