Slaapkamer Trends 'Love Luxury' & 'Black Out'

Slaapkamer Trends 'Love Luxury' & 'Black Out'

Luxe Slaapkamers, Bedden & Slaapkameraccessoires

Slaapkamer Trend Love Luxury - Bedtextiel van Mrs.Me - Satijnen Dekbedovertrek, Mohair Plaid en Kussens van Leer - Meer Slaapkamer ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

FOTO - Wat is er luxer dan een weelderig opgemaakt bed, zoals dit bed uit woonmodetrend Love Luxury!? Met het bedtextiel van Mrs. Me – zoals een satijnen dekbedovertrek en mohair plaid – wordt het nóg moeilijker om op te staan.

De stoffen zijn bovendien fashionable, met dezelfde leersoorten die ook door Prada en Marc Jacobs worden toegepast in o.a. tassen en jassen. www.mrs-me.com, beeld via www.woonmodetrends.nl

Slaapkamer Trend Love Luxury

Een comfortabel interieur – met een fijne bank, mooie eettafel en goede verlichting – dat willen we toch allemaal? Woonmodetrend Love Luxury! gaat net een stapje verder. Niet alleen comfort maar heuse luxe staat centraal! Luxe zit hem hierbij in rijke materialen zoals satijn, zijde, glas en koper, maar ook in kleuren en texturen. Glans mag namelijk niet ontbreken, net als klassieke vormen en retro meubilair. Zogenaamde ‘edelsteenkleuren’ als amethist, robijn en amber vormen in combinatie met chocoladebruin, aubergine en oranje een warm en weelderig palet. We Love Luxury!

Slaapkamer Trend Love Luxury - Jean Paul Gaultier Stoffen, Mrs.Me Leren Kussens, Bart Brugman Tegelbehang, Ebru Kleed  & David Derksen Lampen - Meer Slaapkamer ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

FOTO - We zien veel parallellen tussen de mode en interieur. Bij de nieuwe stoffencollectie van modeontwerper Jean Paul Gaultier wordt gewerkt met digitale printtechnieken en zien we stoffen geïnspireerd op de netkous. In deze presentatie zien we vintage leer gevoerd met velours, van Reynaldo. De leren kussens van Mrs. Me zijn gemaakt van hetzelfde leer dat gebruikt wordt door Marc Jacobs en Prada, voor tassen en jassen. Warme terra tinten, cognac kleuren en koper is de trend. We zien het hier in behang van Bart Brugman en de lampen van David Derksen. Spelen met glans mag weer, zoals in het kleed onder het bed van Ebru.

Slaapkamer Trend Love Luxury - Jean Paul Gaultier Stoffen Saisons Voile & Behang Albery van Cole&Son - Meer Slaapkamer ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

FOTO - Met behang Albery van Cole&Son krijgt de muur een rijk tegelpatroon. De stoffen uit de collectie van Jean-Paul Gaultier (Cabaret met oranje visgraat en Saisons voile) geven kleur en verfijning aan het interieur. Via www.bartbrugman.com

Slaapkamer Trend Love Luxury - Macazz Bed met Gecapitonneerde Hoofdbord & Glanzende Stof - Meer Slaapkamer ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

FOTO - Het bed van Macazz past door het gecapitonneerde hoofdbord en de glanzend grijze stof uitstekend in de Love Luxury! slaapkamer. www.macazz.com

Slaapkamer Trend Black Out!

Een interieur in de stijl van woonmodetrend Black Out! is als een vamp: duister maar verleidelijk. De sfeer is mysterieus, met zwart in de basis. Bloedrood, paars en metallics versterken het theatrale geheel.

Inspiratiebronnen als mythen en sagen, vampierverhalen en oude rituelen zijn vertaald naar een geheimzinnig interieur dat tegelijkertijd de luxe en verfijning heeft van een privat club, met stoffen als leer, bont en satijn in de aankleding. Geraffineerd en gedistingeerd dus, als een ware femme fatale. Come over to the dark side!

Slaapkamer Trend Love Luxury - Gestyled Bed van Netty de Groothandel met Marcel Wanders Beddengoed - Meer Slaapkamer ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

FOTO - Ook in de slaapkamer ontstaan nieuwe rituelen. Marcel Wanders ontwierp dit prachtige bedtextiel waarmee het bed van Netty de Groothandel is gestyled tot een duister sprookje.

Slaapkamer Trend Black Out! - Merci Tegel Behang & Betonlook Behang van Piet Boon - Meer Behang ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

FOTO - Behang Merci van Arte creeёrt met een fotoprint de illusie van een rustieke donkere tegelmuur. Het betonlook behang van Piet Boon voor Arte toont – de naam zegt het al – een zwarte muur van beton, voor een stoer Black Out! interieur. www.arte-international.com

Slaapkamer Trend Black Out! - Essanza Home Marcel Wanders Beddengoed - Meer Marcel Wanders ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

FOTO - Het bedtextiel van Marcel Wanders voor Essenza Home belooft een warme en donkere nacht. www.essenzahome.nl

Slaapkamer Trend Black Out! - Chevet Lampe Eygaliere Nachtkastje & Bijzettafeltje en Castello de Barro Stofbanen - Meer Slaapkamer ... (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

FOTO - Dit metalen bijzettafeltje Chevet Lampe Eygaliere inclusief lamp is multifunctioneel en goed toepasbaar naast een relaxfauteuil, bank of als nachtkastje. Via www.capitonagenturen.nl Deze stofbanen  van Castello de Barro lijken op een metalen hekwerk.

Tijdens de voorjaarsbeurs EliteNL stonden de woonmodetrends centraal. Nieuwe meubelcollecties, woontextiel, vloerbedekking, verlichting, verf, behang en accessoires volgens de laatste trends van Perscentrum Wonen: Love Luxury! en Black Out! Door sfeervolle presentaties kwamen de trends tot leven en werden belangrijke must haves uitgelicht.

Bron: Perscentrum Wonen

Google+