Slaapkamer TV & Televisie | Flatscreen TV Meubels in Bed & Schuifdeurkast

Slaapkamer TV & Televisie Trends

Slaapkamer tv & televisie tips voor de Plasma, LED TV en slaapkamer LCD TV.

De slaapkamer tv krijgt een eigen tv meubel plek in huis als geintegreerde flatscreen in het voetbord bed, speciale tv meubel hocker of de tv in de deur van de schuifdeurkast in de slaapkamer.

DE televisie gadget in huis!

Slaapkamer Televisie Tips

  • Keuze Slaapkamer Plasma TV, LCD TV & LED TV: De plasma televisie heeft de voorkeur bij een andere kijkhoek dan rechtdoor op de LCD tv met DVD speler bijvoorbeeld. Het zwart van de plasma tv is meer zwart in de donkere slaapkamer, zo ook bij sommige LED flatscreens. Bij een televisie achter glas, als in een kast, is meer licht van een LCD tv geen probleem. De plasma flatscreen is er alleen in grotere maten (vanaf 37 inch). Door de ontwikkelingen op de flatscreen tv markt kan de situatie veranderen. 
  • Installatie Slaapkamer Televisie: Een flatscreen tv kun je o.a. gemakkelijk met een tv beugel dan wel tv steun aan de muur monteren in de slaapkamer.
  • Afmeting Slaapkamer Televisie: Een 32 inch televisie (80cm) past perfect in een kamer tot 4 bij 4 meter, bij een ruimere slaapkamer/afstand kan een 37 inch tv (92cm) of grotere plasma/lcd televisie goed functioneren.
  • Afstand Slaapkamer Televisie: Afstand tussen tv en kijker moet 2 keer het televisieformaat zijn bij HD tv en een grotere afstand bij een normale kwaliteit televisie om comfortabel in bed te kunnen kijken.

Slaapkamer Flatscreen in Bed Voetbord

Tv kijken in bed in de slaapkamer is de gewoonste zaak van de wereld. Het probleem is vaak om een geschikte plaats te vinden voor de tv, zonder storende bedrading, tv steun, tv beugels en onpraktische opstellingen.

Lavital heeft dat probleem ondervangen door een HD Flatscreen-tv te integreren in het voetbord van het bed en hiermee de geïntegreerde slaapkamer tv ontwikkeld. Ook kan gekozen worden voor een speciale hocker, waarin de tv is ondergebracht. Via een ingenieuze en op afstand bedienbare lift kan de tv vanuit 'ruststand' op favoriete kijkhoogte worden gebracht.

Slaapkamer Tv, Dvd's -Speler

In de bed voetbordconstructie of hocker kan eveneens uw dvd-speler met opbergruimte voor een aantal dvd's worden geïntegreerd. Bij de 'ruststand' van het systeem zijn zowel de tv als dvd volledig aan het oog onttrokken. Voor meer informatie www.lavital.nl

Trendy Slaapkamer Televisie in Schuifdeurkast

Slaapkamer Tv gadget: Presotto Italia presenteert de Technopolis schuifdeur kast, de Dama TV kast met schuifdeuren en een centrale deur met ingebouwde televisie.

De geintegreerde televisiedeur van 100 mm kan schuiven terwijl de televisie aanstaat. De televisie bedrading zit in de deur en zo voorkom je kabels, tv beugels en steunen binnen in de kast. De slaapkamerkast is er in hoogglans kleuren met speciaal reflecterend glas voor de tv. Deze schuifdeurkast met televisie is ook perfect voor de woonkamer en kantoor. Voor meer informatie: www.presottoitalia.it

Google+