Tips en Tricks voor een Comfortabele Slaapkamer

Tips en Tricks voor een Comfortabele Slaapkamer

Comfortabele slaapkamer – Dekbedovertrek Walra 100% katoen jersey casual beauty grijs (Foto Walra  op DroomHome.nl)

Naar bed gaan moet echt een slaapfeestje zijn, waar je op kunt verheugen na een lange dag rennen en vliegen. Je moet eens weten hoeveel mensen er tegen de nacht opzien omdat ze zulke slechte slapers zijn. We hebben een aantal tips en tricks onder elkaar gezet om de slaapkamer zo comfortabel mogelijk te maken én waar je echt gaat genieten van de meest relaxte ruimte van het huis!

Stijlvol beddengoed
Met een nieuw dekbedovertrek over je bed of boxspring kun je de slaapkamer in no time een interieur upgrade geven. In de zomer geeft het liggen onder een 100% katoen-satijn dekbedovertrek een zwoel luxe gevoel aan je lichaam. ‘s Winters is het wegkruipen onder een dekbedovertrek van flanel comfortabel warm en zo gezellig knus. Bij de dekbedovertrekken zijn ook bijpassende hoeslakens in dezelfde stoffen én kleuren verkrijgbaar.

Comfortabele slaapkamer – Complete slaapkamer Liverpool met bed, 2 nachtkastjes en een draaideur slaapkamerkast met spiegel (Foto Woonenzo  op DroomHome.nl)

Complete slaapkamers
Je kunt in één keer de gehele slaapruimte een totale make-over geven in de woonstijl die je helemaal ziet zitten… liggen! Ideaal zijn complete slaapkamers voor het inrichten omdat je gelijk een bed, 2 nachtkastjes en een kledingkast met draaideuren of schuifdeuren hebt in dezelfde woonsfeer. Sommige bedden hebben een opbergbox in of onder het bed waar je de zomerdekbedden en het andere beddengoed in kunt opbergen.

Comfortabele slaapkamer – Houten design kledingrek (Foto Tu Tu,  Unsplash.com  op DroomHome.nl)

Design kledingrek
Praktisch gezien zijn schuifdeurkasten en draaideurkasten in de slaapkamer perfect voor het netjes weghangen en wegleggen van kleding zonder dat er stof opkomt en dat de kledingstukken verkleuren door de zon. Bij gebrek aan ruimte voor een grote slaapkamerkast is een kledingrek in een mooi design een prachtige accessoire voor in het interieur. De ultieme droom, van menig vrouw maar ook man, is toch wel de inloopkast voor alle kleding, schoenen en tassen. Is een inloopkast niet mogelijk dan is een flitsend kledingrek een super alternatief.

Comfortabele slaapkamer – Ladenkast met spiegel er boven en houten ladder met planten in hangende potjes (Foto James Lindsay,  Unsplash.com  op DroomHome.nl)

Slaapkamer planten
Comfort haal je niet alleen uit heerlijk aanvoelende stoffen van het beddengoed, goede matrassen en handige slaapkamerkasten, maar ook uit planten. Iets wat je eigenlijk niet zou verwachten. Bamboe en de Aloë Vera plant zijn bijvoorbeeld luchtzuiverende planten. Aloë Vera geeft ’s nachts zuurstof af met een diepe ontspannende nachtrust als resultaat. Slaapkamer planten moeten wel tegen een lagere kamertemperatuur kunnen. Is het niet waanzinnig decoratief die groene planten hangend aan de ladder? 

Google+