Vandyck Beddengoed Voorjaar & Zomer Collectie 2017

Vandyck Beddengoed Voorjaar & Zomer Collectie 2017

Slaapkamer Trends: VanDyck Beddengoed Voorjaar & Zomer Collectie 2017 – VanDyck Dekbedovertrek Mysterious Wig in Blauw Wit Kleur – MEER Slaapkamer Inspiratie… (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Het Nederlandse bed- en badmodemerk Vandyck (sinds 1923) lanceert de voorjaar- en zomercollectie 2017 bedlinnen. Rode draad in de collectie is de natuur: voorzichtig ontwakend tijdens de lente en volop in bloei tijdens de zomer.

De complete voorjaar- en zomercollectie bedmode bestaat uit meer dan 50 bedlinnensets van katoen, satijn, percale, linnen of jacquard geweven kwaliteiten met bijpassende plaids en accessoires en is vanaf begin februari verkrijgbaar bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken, de grotere warenhuizen en online. 

Met fotorealistische bloemen en bladeren, sierlijke vlinders en veren in de stijl van Ibiza creëert Vandyck een gevoel van warmte en knusheid. De geprinte dessins op satijn onderscheiden zich wereldwijd door de toepassing van haarscherpe digitale druktechnieken, wat levensechte beelden oplevert. Handgeschilderde bloemen en nostalgische pentekeningen gedrukt met de modernste technieken zorgen voor een romantisch effect. Met speciale aandacht voor de trendkleur groen en warme kleuren als spicy red, geel en aardetinten. Een pasteltint als roze en neutrale kleuren als zand maken van de slaapkamer een rustpunt in een tijd van snelle veranderingen. 

Slaapkamer Trends: VanDyck Beddengoed Voorjaar & Zomer Collectie 2017 – VanDyck Dekbedovertrek Butterfly Garden – Vlinders in Wit Roze en Oranje Kleur. (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Vandyck Premium Collection
Opvallend is de Vandyck Premium Collection, die deze zomer gekenmerkt wordt door neutrale en zachte tinten, waarmee iedere slaapkamer moeiteloos past in de luxe wereld van boutique hotels. De collectie bestaat uit heerlijk zachte overtreksets van luxe materialen, zoals linnen in combinatie met satijn, luchtige wafelplaids en sierkussens in diverse maten. 

Slaapkamer Trends: VanDyck Beddengoed Voorjaar & Zomer Collectie 2017 – VanDyck Dekbedovertrek Birdy en Nightfall Sand – Vogels in Wit en Zand Kleur. (Foto VanDyck  op DroomHome.nl)

Over Vandyck
In 1923 opende Cornelis van Dijk aan de Naarderstraat in Hilversum een karakteristiek pakhuis vol huishoudtextiel, samen met zijn zoons ingekocht over de hele wereld. Vandaag de dag geeft de vierde generatie van Dijk leiding aan het familiebedrijf. De uitgebreide collectie bedmode, badgoed, dekbedden, kussens en boxspringbedden is wereldwijd verkrijgbaar. Vandyck staat voor kwalitatief hoogwaardige bed- en badtextielproducten gemaakt van natuurlijke materialen met een onderscheidend en toonaangevend design. De volledige collectie is online verkrijgbaar en bij Vandyck Stores, de betere linnenshops, beddenspeciaalzaken en de grotere warenhuizen. Bron: Vandyck.nl

Google+