Vispring Lanceert Het Nieuwe Victoria Bed

Vispring Lanceert Het Victoria Bed - Limited Edition Design

Limited Edition Design Bed – Vispring Victoria Bed, Matras en Hoofdbord en Prestige Boxspring – MEER Bedden… (Foto Vispring  op DroomHome.nl)

Luxe Britse beddenmaker Vispring heeft onlangs het nieuwe ‘Victoria’ bed gelanceerd op IMM in Keulen, Duitsland. Het Victoria bed combineert het nieuwe Victoria matras en de Prestige boxspring met het Victoria hoofdbord voor een elegante, stijlvolle en luxe uitstraling.

Het Victoria matras is handgemaakt en biedt comfort door een constructie van een laag met de hand geneste veren in calicopockets van vanadiumstaal, omgeven door lagen 100% Platinum gecertificeerde Britse fleecewol, katoen en paardenhaar afkomstig van de paarden uit de heuvels en heidevelden van Noord-Engeland. Brits paardenhaar is een vezel met grote veerkracht die optimale luchtventilatie garandeert voor een hele nacht maximaal comfort.

Het Victoria hoofdbord heeft een rechthoekige vorm met grote horizontale panelen. Het is vervaardigd met een geraffineerde mix van katoen en linnen tijken. De sobere lijnen bieden een perfect design voor een eigentijds interieur. Het Victoria bed is beschikbaar in een exclusieve selectie van 10 stoffen en garandeert ongeëvenaarde luxe en ultiem comfort voor een perfecte nachtrust. Bron: Vispring.com

Google+