Waarom je voor een Donzen Dekbed Moet Kiezen

Waarom je voor een Donzen Dekbed Moet Kiezen

Premium donzen dekbedden en wit 100% percal katoenen dekbedovertrek van White Cloudz. (Foto Whitecloudz.nl  op DroomHome.nl)

Oké, hier schrijft een megafan van donzen dekbedden. Het liefst zou ik mijn eigen donzen dekbed en kussen meenemen op vakantie, net als cabaretier Richard Groenendijk. Hij betaalt graag voor een extra koffer aan bagage als hij gaat vliegen. Mijn liefde voor het donzen dekbed, en ik denk voor velen onder jullie, is begonnen in de vakanties naar Zwitserland en Oostenrijk. Wat een heerlijkheid om onder zo’n warme maar luchtige deken van dons te liggen.

Gemiddeld liggen we 1/3 van een etmaal in bed. En als we dan toch gaan slapen, kunnen we er maar beter voor zorgen dat we volledig uitgerust ontwaken en helemaal fris aan de nieuwe dag kunnen beginnen, zonder de powernaps en siësta middagdutjes te vergeten. Een donzen dekbed van Whitecloudz staat garant voor een fantastisch slaapervaring en heeft een donzen dekbed voor iedere mens met z’n eigen slaapwens.

White Cloudz levert de hoogste kwaliteit donzen dekbedden tegen 20-25% lagere prijzen, omdat deze dekbedden in eigen atelier gemaakt worden. De bedtextiel webwinkel vult de dekbedden met de beste donssoorten en selecteert de mooiste stoffen, zonder dat er dierenleed aan te pas komt.

Donzen dekbedden en witte dekbedovertrekken (Foto Pixabay.com Sasint  op DroomHome.nl)

Welk donzen dekbed past bij jou?

Als je zo de namen van de donzen dekbedden Graz, Kaprun en Aspen leest dan waan je je gelijk in fantastische vakantieplaatsen voor een geweldige wintersportervaring en/of lange bergwandelingen in de zomer.

De 3 dekbedden zijn in 5 warmteklasses te bestellen: Winterplus/Extra warm, Winter/Warm, Voor-/Najaar, Zomer/Luchtig, 4 Seizoenen voor-/najaar + zomerdeel. Zo kan iedereen met de verschillende warmteklasses en het 4 seizoenen dekbed, perfect het hele jaar onder een donzen dekbed slapen. Er zijn 8 verschillende maten om uit te kiezen van 140-200cm tot 260-240cm. Bij White Cloudz kunnen ze ook een gepersonaliseerde donzen dekbed naar wens maken.

Het instapmodel (nee, we hebben het niet over een nieuwe auto) dons dekbed Graz bestaat uit 90% eendendons en 10% veren. A-kwaliteit dons dekbed Kapron is gevuld met 90% ganzendons en 10% veren. Het White Cloudz dons dekbed Aspen heeft daarentegen 100% Siberische witte ganzendons als vulling. Het dons bepaalt de kwaliteit van een donzen dekbed. Het dons in deze 3 dekbedden voldoen aan alle Europese kwaliteitseisen, dus dat wordt heerlijk slapen!

En als kers op de taart kun je vanaf heden bij White Cloudz ook een luxe 100% percal katoenen overtrek kopen in sprankelend wolkjes wit, passend bij je donzen dekbed!

Google+