Welke hoogslapers zijn er allemaal?

Welke hoogslapers zijn er allemaal?

Kinderkamer hoogslaper met bureau (Foto: Victoria Watercolor, Pixabay  op DroomHome.nl) 

Ben je op zoek naar een manier om de ruimte in je slaapkamer optimaal te benutten? Overweeg dan eens een hoogslaper! Hoogslapers voor jongens zijn niet alleen praktisch, maar ook nog eens ontzettend leuk voor kinderen. In dit artikel wordt een overzicht gegeven van de verschillende soorten hoogslapers die er zijn, en wordt verteld wat de voordelen zijn van deze slimme oplossing.

- Hoogslapers met bureau

Een hoogslaper met bureau is de ideale oplossing voor mensen die graag in hun slaapkamer werken of studeren. Het geïntegreerde bureau zorgt ervoor dat je geen extra bureau in je slaapkamer hoeft te plaatsen en daardoor ruimte bespaart. Een bijkomend voordeel is dat je niet de hele tijd op bed hoeft te zitten om te werken, wat beter is voor je houding. Hoogslapers met bureau zijn er in verschillende maten en uitvoeringen, waardoor je altijd een hoogslaper kunt vinden die bij jouw wensen past. Sommige hoogslapers hebben bijvoorbeeld een uitschuifbaar bureau, waardoor je nog meer werkruimte hebt. Hoe fijn!

- Hoogslapers met kast

Heb je behoefte aan extra opbergruimte? Dan is een hoogslaper met kast de perfecte oplossing! Deze hoogslaper heeft onder het bed een geïntegreerde kast waar je kleding, boeken en andere spullen in kwijt kunt. Dit is vooral handig als je slaapkamer niet zo groot is, maar je wel veel spullen hebt. Hoogslapers met kast zijn er in verschillende uitvoeringen en maten. Zo zijn er hoogslapers met een kledingkast, maar ook hoogslapers met een boekenkast. Door de extra opbergruimte onder het bed bespaar je ruimte in je slaapkamer en houd je meer ruimte over voor andere meubels.

- Hoogslapers met bureau en kast

Een hoogslaper met bureau en kast is de ultieme uitkomst voor mensen die op zoek zijn naar extra werkruimte en opbergruimte in hun slaapkamer. Met deze hoogslaper bespaar je niet alleen ruimte in je slaapkamer, maar heb je ook nog eens alles bij de hand wat je nodig hebt. Het geïntegreerde bureau zorgt ervoor dat je geen extra bureau in je slaapkamer hoeft te plaatsen en de kast biedt extra opbergruimte voor kleding, boeken en andere spullen. Dit type hoogslaper is vooral populair bij tieners, omdat ze hiermee een eigen werkplek en opbergruimte hebben in hun eigen kamer.

Kinderkamer hoogslaper boerderij (Foto: Collov Home Design, Pexels  op DroomHome.nl)

- Halfhoogslapers met glijbaan

Halfhoogslapers met glijbaan zijn vooral populair bij kinderen en zorgen voor een speels en avontuurlijk tintje aan de slaapkamer. Deze hoogslapers zijn niet zo hoog als gewone hoogslapers, waardoor kinderen makkelijker in en uit bed kunnen stappen. Daarnaast heeft deze hoogslaper een glijbaan, waardoor het opstaan 's ochtends nog leuker wordt. Sommige hoogslapers hebben een ingebouwde tent of gordijnen, waardoor kinderen zich helemaal kunnen terugtrekken in hun eigen speelruimte. Ga op zoek naar de perfecte hoogslaper voor jouw slaapkamer!

Google+