Zara Home Hotel Collection

Zara Home Hotel Collection

Nieuwe Zara Home Hotel Collection: Zara Home Beddengoed als Dekbedovertrekken, Hoeslakens, Kussens, Spreien en Bedrokken - MEER Zara Home... (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Haal het luxe van een heerlijke vakantie in huis met de nieuwe Zara Home Hotel Collection.

De Zara Home Hotel collectie laat je genieten van de comfortabele en mooie accessoires voor in de slaapkamer, badkamer en de suite.

Prachtige Zara Home dekbedovertrekken van zware hotelkwaliteit met bijpassende hoeslakens, bedrokken, kussens en kussenslopen en een mooie sprei. Lampjes op de nachtkastjes verlichten de slaapkamer op een sfeervolle manier.

Nieuwe Zara Home Hotel Collection: Ontbijten met Zara Home Servies, Bestek, Placemats en Drankje Inschenken met een Glasservies. (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Roomservice in de suite geserveerd op stijlvol Zara Home servies met bijpassende servetten, bestek, etagere en glasservies voor een relaxed drankje. 

Nieuwe Zara Home Hotel Collection: Zara Home Badkamer Accessoires als Handdoeken, Gastendoekjes, Spiegels, Handpompjes, Shampoo en Douchegel. (Foto Zara Home  op DroomHome.nl)

Krijg dat wellness gevoel van een luxueuze hotel badkamer! Zara Home heeft een heerlijk zachte collectie badhanddoeken, handdoeken, badmat en gastendoekjes voor thuis. Chique badkameraccessoires als handpompjes, haarverzorging, spiegels en zeepbakjes maakt het hotel gevoel helemaal af! Bron: ZaraHome.com

Google+