Top 10 Dagen – Bij Leen Bakker

Top 10 Dagen – Bij Leen Bakker

Top 10 Dagen van Leen Bakker – Grote Kortingen en Aanbiedingen in de Oktober Woonmaand bij Leen Bakker (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

In de Oktober Woonmaand heeft Leen Bakker speciaal in de Top 10 Dagen mooie aanbiedingen voor ons. Dat vinden wij interieurfans natuurlijk een uitstekend idee, want ons huis is nooit af!

Die grote bekende woonwinkel met roze logo heeft zeker de laatste jaren een geweldig assortiment van meubels en accessoires helemaal naar de laatste woontrends. Volledig naar eigen smaak kun je jouw huis geheel van boven tot beneden inrichten met Leen Bakker en dat voor een betaalbare prijs.

Leen Bakker Online Folder
Waar waren we… de Top 10 Dagen! In de digitale online folder van Leen Bakker staan de nieuwste acties en kortingen vermeld. Erg handig, want zo zie je altijd de laatste aanbiedingen die vandaag gelden. We hebben een paar opvallende Leen Bakker promoties onder elkaar gezet, die je toch echt even moet bekijken.

Top 10 Dagen van Leen Bakker – Grote Kortingen en Aanbiedingen: Schuifdeurkast Verona van Leen Bakker (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Schuifdeurkasten - Seen On TV
Schuifdeurkasten voor in de slaapkamer moet je voorbij hebben zien komen in de tv commercial van Leen Bakker. Mooie kortingen krijg je op deze handige kasten waarin we ongelooflijk veel in op kunnen bergen. Schuifdeur er voor en opgeruimd is de kamer!

Top 10 Dagen van Leen Bakker – Grote Kortingen en Aanbiedingen: Umix Bank Groen van Leen Bakker (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Banken
Het seizoen van de lange gezellige avonden op de bank komt eraan. Leen Bakker geeft tijdens de Top 10 Dagen 20% korting op alle banken uit de collectie. Wordt het een hoekbank? En wat dacht je van een UMIX bank? Meubelen uit deze lijn kunnen heel flexibel in vele opstellingen, stoffen en kleuren geleverd worden.

Top 10 Dagen van Leen Bakker – Grote Kortingen en Aanbiedingen: Verdal Kunststof Stoelen per 2 Stuks bij Leen Bakker (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Stoelen
Stoelen zijn ook in de actie. De tweede barkruk is bijvoorbeeld voor halve prijs en op alle eetkamerstoelen geldt een korting van 20%. Voor fauteuils heeft Leen Bakker verschillende aanbiedingen. Dat zit extra lekker!

Top 10 Dagen van Leen Bakker – Grote Kortingen en Aanbiedingen: Woonseries met Kasten en Tafels: Mauri, Lynn en Palma bij Leen Bakker (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Woonkamerseries
Op alle woonkamerseries als o.a. Mick, Lynn en onze favoriet Palma heeft Leen Bakker een kortingssticker van 20% op geplakt. Je kunt nu de huiskamer volledig inrichten met bij elkaar passende kasten, dressoirs, tv meubels en eet- en salontafels voor wel een heel leuke prijs.

Top 10 Dagen van Leen Bakker – Grote Kortingen en Aanbiedingen: Woonaccessoires Kussens en Plaids bij Leen Bakker (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Woonaccessoires
Om het huis, naast de meubels, verder af te stijlen ga je op zoek naar accessoires die perfect bij jouw gewenste interieurstijl passen. De sfeer in huis valt of staat met de goede verlichting. Laat Leen Bakker nou net 20% korting geven op prachtige vloerlampen, plafonnieres en spots. Ook die 20% korting krijg je op alle sierkussens en plaids. De Top 10 Dagen worden top maanden thuis!

Google+