Verwarmde Overlay Big Hug voor Stoel en Bank

Stoov's Verwarmde Overlay Big Hug voor Stoel en Bank

Verwarmde overlay, soort deken voor op stoel, fauteuil en bank, design Stoov. (Foto Stoov  op DroomHome.nl)

Deze overlay met infrarode verwarming verandert elke zitting in een heerlijke warmtebron 
Na het succes van het verwarmde zitkussen lanceert Stoov® nu de Big Hug.

Een verwarmde overlay die je warm omhelst, waar en wanneer je ook wilt. Drapeer de Stoov warmtekussen Big Hug over een stoel of bank, klik hem aan en binnen twee minuten zit je er heerlijk warmpjes bij. De overlay is niet alleen een fijne metgezel voor buitenmensen, binnen is hij ook je beste vriend. Hang hem over je fauteuil, bankstel, bureaustoel en je zit er heerlijk comfortabel bij. De infrarode verwarming in het zit- en ruggedeelte is naast comfortabel ook nog eens goed voor je spieren en gewrichten. Dus ook fijn als je last hebt van rugpijn.

Hygge
Wat is er warmer dan een dikke knuffel van je lief? Juist, de Stoov® Big Hug. Koukleumen, buiten óf binnen, is niet meer nodig met deze gloednieuwe verwarmde overlay die je over het zit- en ruggedeelte van je stoel of bank drapeert. Zo wordt zowel je rug als je bips heerlijk verwarmd. Met zijn riante afmeting van 46 x135 cm past Big Hug met gemak over je stoel, bank of fauteuil. Zelfs op je bureaustoel. Wil je er samen van genieten? Leg hem dwars op je bank en Big Hug verwarmt voor twee. Glaasje wijn erbij en je creëert de ultieme ‘hygge’ binnen, de Deense term voor die fijne warme sfeer waarbij je geniet van de goede dingen in het leven met fijne mensen om je heen. De Big Hug is overigens ook lekker voor op je luchtbed, als je samen knus in een bootje vertoefd of als je uren langs de kant zit te vissen.

Innovatief
De Stoov® Big Hug is het tweede pareltje uit de creatieve koker van ondernemer Teun van Leijsen, de oprichter van Stoov®. Trots vertelt hij: “We wilden graag een uniek en breed toepasbaar warmteconcept ontwikkelen. Te gebruiken op iedere stoel of bank. Voor binnen en buiten. En het moest een product worden dat qua design goed past binnen een eigentijds interieur. De Big Hug is een innovatief en onderscheidend lifestyle product geworden. Hij laat zich moeilijk vergelijken met een kussen, plaid of deken. Daarom noemen we de Big Hug een verwarmde “overlay”, klaar om jou warm te houden waar en wanneer jij dat wilt.’’

Verwarmde overlay, soort deken in verschillende moderne kleuren voor op stoel, fauteuil en bank, design Stoov. (Foto Stoov  op DroomHome.nl)

Accu
Afhankelijk van hoe warm je de Big Hug zet en welke accu je kiest, kan de overlay tot wel 6 uur verwarmen. De verwarmde overlay heeft een ingebouwde Li-ion accupack van 2200mAh die je tot drie uur warm houdt. Voor de echte koukleum is er een accupack van maar liefst 4000mAh die je tot wel zes uur lang warm houdt. Als je de oplader aansluit, kun je gewoon genieten van de warmte zolang je wilt. De oplader wordt standaard meegeleverd.

Zelf je warmte regelen
Big Hug is binnen twee minuten warm en beschikt over drie warmtestanden. Door te klikken op het rode Stoov Label kies je zelf hoe warmpjes je erbij zit. Te warm? Even klikken en hij schakelt meteen een standje terug. Vergeet je hem uit te zetten, dan schakelt de overlay na 30 minuten zelf een warmtestand terug. Beter voor het milieu en zo houdt Big Hug energie over om je de volgende keer ook weer een warme knuffel te geven.

Wol
Stoov® maakt producten die verwarmen zonder energieverspilling. Zowel het warmtekussen als de overlay zijn vervaardigd van hergebruikte en herbruikbare duurzame materialen. Ook op die manier draagt Stoov® bij aan een beter milieu. De Big Hug is gemaakt van een 100 procent recyclebare wolstof en van gerecycled vilt. Deze wolstof is van zichzelf al heel lekker zacht en warm. Kun je nagaan hoe fijn deze verwarmde overlay zit. De Big Hug is er in drie kleuren Maroon, Charcoal en Chalk.

Algemeen
Stoov® lanceerde begin 2017 het Stoov® One warmtekussen. Stoov® verwarmt mensen in plaats van de planeet. Het idee voor het warmtekussen ontstaat wanneer in 2005 de stoelverwarming van in de auto van oprichter Teun van Leijsen de geest geeft. ,,Ik maakte de autostoel open om te kijken of ik het zelf op kon lossen. Toen ik zag hoe effectief het mechanisme werkte, kwam het idee om een verwarmd zitkussen te maken.’’ Het idee staat een tijdje in de koelkast, maar als zijn zwangere vrouw buiten zit te koukleumen bij het kampvuur, begint het toch te kriebelen. ,,Wij zijn echte buitenmensen, maar soms is het, zelfs met zo’n vuurtje, nog best fris.’’ Hij fabriceert zelf een verwarmd kussen, zodat ook zijn zwangere vrouw er buiten comfortabel en warmpjes bij kan zitten. Een paar maanden later ziet niet alleen zijn kindje het levenslicht, ook Stoov® is geboren. Negen maanden later heeft het Stoov® One zitkussen er nu ook een broertje bij gekregen: de Big Hug. Bron: Stoov.com


Google+