Winter Woontrend Cocoonen met Blokker

Winter Woontrend Cocoonen met Blokker

Winter Woontrend Cocoonen met Blokker - Sfeervolle woonaccessoires als Blokker Stolp, Kaarsen, Ladder, Waxinelichthouders, Windlichten en Servies - MEER Interieur... (Foto Blokker op DroomHome.nl)

 De winter is het beste jaargetijde om uitgebreid te cocoonen. Gordijnen dicht, boomstamkaarsje aan en genieten van je directe omgeving. Deze collectie van Blokker is trendy en stoer tegelijk. Natuurlijk voor gunstige Blokker prijzen. Een ladder voor handdoeken in de badkamer, de kinderkamer en als decoratie met lichtjes. Hip servies en aardewerk met grafisch decor. Koperen windlichten en waxinelichthouders.

 

Winter Woontrend Cocoonen met Blokker - Sfeervolle woonaccessoires als Blokker Stolp, Bijzettafel, Marmer Vazen, Waxinelichthouders en Keukentextiel - LEES MEER... (Foto Blokker op DroomHome.nl)

Trendwatchers geven het aan: wit carrara marmer is het helemaal in je interieur. Van vazen, partylights, doosjes tot keukentextiel als schort en ovenwant met marmerprint. Leuke bijzettafel en opbergmand in één.

Meer Blokker Wooninspiratie & Shoppen...

Google+