Diamant Museum

Dazzling Diamant Museum

Glitter & glamour in Amsterdam, in het Diamant Museum gaat er een fonkelende wereld voor je open! Quiet a dazzling Experience!!

Van terug in de tijd in de spelonken van de aarde, de diamantwinning tot de mooiste en beroemdste juweeltjes met een speciale collectie prachtige kronen voor alle prinsen en prinsessen onder ons.

Amsterdam is al 400 jaar diamant stad en toont replica's & verhalen van de meest fameuze diamanten en zo ook van onze koninklijke familie.

Glamour Woonstijl

Nu interieur ontwerper Eric Kuster zelfs Swarovski kristallen stikt in zijn banken staat de deur wijd open voor de Glamour Woonstijl, waar deze kleine fonkeltjes verwerkt kunnen worden op waarom niet lampenkappen, meubels of kussenslopen. "Diamonds are a girl's best friend", verdiep je dan vooral in de uitleg over de 4 C's: carat (= karaat), clarity (= zuiverheid), colour (= kleur) & cut(=geslepen vorm).

You, Diamond Digger!!!

Bling Bling

In de Antwerpse diamantstad is tot aan het einde van de glamour & glitter feestdagen de gepimpte tentoonstelling "Bling Bling, de Kroonjuwelen van de Hip Hop" te bezichtigen.

Deze "Hang Out" expositie met een overdaad aan blinkende zaken, schitterende juwelen en een succesvolle, pronkzuchtige levensstijl: Een glamoureuze kijk op de beroemde Hip Hop scene. Enorm grote uitbundige juwelen als statussymbool, gepimpte gadgets (super auto velgen) en de film Scarface, de Hip Hop klassieker. Check it out in het Diamantmuseum te Antwerpen.

Google+