Jurgen Smit Tuinieren & Tuin Ontwerp Boeken

Jurgen Smit Boek 'De Groene Tuin'

Bewust Leven Bewust Tuinieren

Jurgen Smit, schrijver, hovenier en presentator van het televisieprogramma RTL Tuinmagazine, presenteert op de woonbeurs WoonIdee NL zijn 'Jurgen Smit Tuinen' hoveniersbedrijf en het nieuwste boek 'De Groene Tuin'.

 

Boek 'De Groene Tuin', Bewust Leven Bewust Tuinieren

Hovenier Jurgen Smit Tuinontwerp met Natuurlijke Tuinmeubelen en Groene Hagen – Jurgen Smit Boek De Groene Tuin, Bewust Leven, Bewust Tuinieren op   DroomHome.nlAuteur Jurgen Smit, 2009
Prijs 17,50 euro BESTEL HIER  

Jurgen Smit zet zich al jaren in voor groener en bewuster tuinieren. dus geen grote buitenkeukens aanleggen of de hele tuin bestraten, maar juist de natuur terug laten komen in de tuin. Het belang van meer groen in onze omgeving is inmiddels gemeengoed geworden. In deze hippe tuingids verteld Jurgen Smit hoe we onze tuin weer groener en gezonder kunnen maken. Het boek staat boordevol tips over milieubewust & ecologisch tuinieren en het kiezen van de beste tuinplanten en geeft groene oplossingen voor de meest voorkomende tuinproblemen.

Boek 'Dit is jouw tuin!'

Auteur Jurgen Smit, 2007
Jurgen Smit Dit is Jouw Tuin, Tuinboek LEES MEER..Prijs 22,50 euro BESTEL HIER 

Als geen ander kan Jurgen Smit een eenvoudige tuin aanpassen aan de wensen van de eigenaar. Kriebelen je eigen groene vingers? Eindelijk kun je met Dit is jouw tuin! nu zelf aan de slag en je oude tuin veranderen in een sfeervolle buitenruimte. Eerst komen de basisregels van het tuinieren aan bod, zoals het tuinontwerp, de maten en het omgaan met beplanting. Dit tuinboek laat een tiental tuinmetamorfoses zien, waarin merendeels kleine tuinen in Nederland volledig worden omgebouwd. Van het eerste wensenlijstje tot het ontwerp en de uiteindelijke invulling ervan, inclusief de voor- en nadelen van gebruikte materialen, het kostenplaatje en een indicatie van de bewerkelijkheid van het idee, alles komt uitvoerig aan bod.

Boek Jurgen Smit, Jurgens Tuinboek LEES MEER...Boek 'Jurgens Tuinboek'

Auteur Jurgen Smit, 2005
Prijs 19,50 euro BESTEL HIER 

Het groen is hovenier Jurgen Smit hem op het lijf geschreven en dat komt over in zijn columns, tv programma's en tuinboeken.
Een gepassioneerd & praktisch boek over:
Hoe belangrijk groen is en hoe planten leven, Het belang van een goede bodem, Hoe je conflicten met je buren over de tuin kunt voorkomen, Hoe je een tuin kunt ontwerpen zoals jij dat wilt. Hoe je de modernste materialen in de tuin kunt toepassen, Welke planten je de minste problemen bezorgen en hoe je meer kunt genieten van en langer kunt leven in je tuin.

Boek Jurgen Smit Tuinieren is niet Moeilijk! LEES MEER...Boek 'Tuinieren is niet moeilijk'

Auteur Jurgen Smit, 2006
Prijs euro BESTEL HIER

Jurgen Smit is een man met hart voor zijn vak en inspirerende groenideeën. Hij maakt mensen graag enthousiast over oude, bijna vergeten vakkennis en nieuwe tuininzichten.
Dat is hem met dit boek wederom gelukt: zijn passie voor tuinieren heeft hij vertaald in een praktijkboek, waar iedere tuinier verder mee komt. Het boek geeft uitgebreide informatie over verzorging en onderhoud van het groen, van een jarigen tot vaste planten en bomen. Met plantenregister.

Google+