Albelli wanddecoratie in vtwonen woonprogramma!

Albelli Wanddecoratie in vtwonen woonprogramma

Albelli wanddecoratie in vtwonen woonprogramma! Albelli Canvas, Foto op Plexiglas & Aluminium (Foto Albelli  op DroomHome.nl)
Fotospecialist Albelli is een samenwerking aangegaan met vtwonen.

Het interieurtijdschrift presenteert iedere zondag een gelijknamig televisieprogramma waarin een team van stylisten woningen een metamorfose geeft. In iedere aflevering krijgt wanddecoratie van Albelli een plekje in de nieuwe inrichting. 

Albelli levert voor vtwonen passende wanddecoratie op canvas, plexiglas of aluminium met stijlvolle afbeeldingen. In het programma gaan presentator Viktor Brand en zijn team van stylisten de uitdaging aan om de verschillende woonstijlen van koppels op één lijn te brengen en de liefde terug te brengen in het huis. Kijkers van het programma maken iedere week via een prijsvraag kans op wanddecoratie ter waarde van €100. 

“Met deze samenwerking willen we consumenten bewuster maken wat wanddecoratie kan betekenen voor de woning”, zegt Frederik van der Veen, Country Manager bij Albelli. “De mogelijkheden zijn in de laatste jaren enorm uitgebreid. Zo is er de keus uit canvas, plexiglas of aluminium, ieder met een eigen bijzondere uitstraling. Voor alle wanddecoratie kunnen er verschillende foto’s in een collage worden verzameld en sinds kort is het ook mogelijk om een baklijst om het canvasdoek te zetten, wat het een professionele ‘look and feel’ geeft. Al deze uitbreidingen hebben ervoor gezorgd dat wanddecoratie een belangrijk sfeerelement is bij de inrichting van een woning. Dit zal in het woonprogramma dan ook duidelijk aan bod komen.”  

Meer Albelli wanddecoratie inspiratie & shoppen KLIK HIER!

Google+