Trendy Klokken | Kekke Design Koekoeksklokken

Trendy Klokken ~ Koekoeksklokken

Design Klokken Met Een Grapje! 

Trendy Klokken - Design Koekoeksklokken van  Diamantini & Domeniconi - Klok Chalet & Klok Coco - Laatste Interieurtrends LEES MEER.. (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Klok Chalet by Studio Interno 2011 & Klok Coco, ontwerp Enrico Azzimonti 2011

Het Italiaanse merk Diamantini & Domeniconi maakt klokken. Het zijn niet zomaar klokken, maar sieraden voor het interieur!

Trendy Klokken - Design Koekoeksklokken van  Diamantini & Domeniconi - Klok Cucubo & Klok Plex - Inrichting & Decoratie Inspiratie LEES MEER...(Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)

Klok Cucubo, ontwerp Lorenzo Damiani 2011 & Klok Plex by Studio Interno 2011

De koekoeksklok lijkt een rode draad in de collectie; maar liefst zeven verschillende ontwerpers lieten hun fantasie los op dit nostalgische object. De koekoeksklok 2.0 is kleurrijk, modern en is er voor de muur, de schouw en het nachtkastje.

De Diamantini & Domeniconi klokken worden met de hand gemaakt van berkenhout. Het gelakte frame wordt geleverd in verschillende kleuren en decors. Deze design klokken kunnen daarom in uiterlijk en kleur afwijken.

Trendy Klokken - Design Koekoeksklokken van  Diamantini & Domeniconi - Klok Arcoiris & Klok Plex Led (Foto Perscentrum Wonen  op DroomHome.nl)
Klok Plex Led, ontwerp Studio Interno 2011 & Klok Arcoiris, by Raffaele Darra 2009

De koekoek heeft een elektronisch geluid. Helemaal handig: Het uurwerk van de Diamantini & Domeniconi klok wordt door een lichtsensor gestuurd, in het donker zal de witte koekoek zich niet melden!


Hippe Dutch Design Staande klokken

De staklok vonden we vroeger alleen bij grootmoeder thuis maar hij is terug van weggeweest!

Design Klokken - Kekke Staklokken! Cloggy & Clocks Design Klokken (Foto Cloggy & Clocks  op DroomHome.nl)

Cloggy & Clocks brengt de klok weer terug met Dutch Design. Achter de deur van de klok schuilt een altaartje dat iedereen naar eigen inbreng kan inrichten. Er zijn laatjes gemaakt om tastbare verwijzingen naar mooie herinneringen in te bewaren. Cloggy & Clocks heeft drie verschillende lijnen. De ‘original’, een witte variant waar het allemaal mee begon, de ‘Colour your life’-serie, in 4 basic kleuren en de ‘Time Totems’, limited editions met een bijzonder design. Tijd om stil te staan bij deze bijzondere klok!

Google+