Alles over vt wonen&design beurs!

VT Wonen en Designbeurs 2022

vt wonen en design beurs 2021 – interieur trends webinars, adviesafspraken met stylisten en architecten (Foto vtwonen  op DroomHome.nl)

Weer verliefd op je huis door vt wonen&design beurs 2022 Het grootste woonevenement van Nederland vindt plaats in Amsterdam Rai van 4-9 oktober 2022.

Steeds meer Nederlanders zijn actief aan de slag met het veranderen en verbouwen van hun huidige woning, vanwege het schrale woningaanbod en de daarmee samengaande daling in verhuisbewegingen. Dat blijkt overduidelijk na de 27ste vt wonen&design beurs 2019. Doelgericht met eigen moodboards en tekeningen van hun huis, kwamen 94.500 bezoekers naar de woonbeurs Amsterdam in de RAI. Duizenden persoonlijke adviezen en inspiratietips van de meest uiteenlopende woonstijlen zijn mee naar huis genomen.

“Op de beurs vind ik zoveel nieuwe producten en materialen waar ik het bestaan niet van wist. Een enorme inspiratiebron”, aldus een bezoeker.

Nostalgische schoonheid en aarde tinten

Op de beurs zie je volop dat aarde tinten dé trend op kleurgebied is. Dit geeft een zacht, warm en comfortabel gevoel. Als je het wat pittiger wilt, zijn de spicy colors uit India een mooie combinatie. Goud als accent zie je overal. Als pootjes onder een stoel, als knopje aan een lamp. In glans of mat. Heel chique. Gebrand hout is hot, shades in het plafond, op de vloer of als raamdecoratie zie je steeds meer. Domotica om zaken in en rond je huis per app te kunnen bedienen is niet meer weg te denken. En heel leuk is de revival van oude modellen in een nieuw jasje. Vaak ter gelegenheid van een jubileum trekken merken een oud model speakers, prullenbak of bank van de plank en geven daar een nieuwe twist aan. Old meets new.

Primeurs op de vt wonen en design beurs

Op de beurs werden voor de Nederlandse markt enkele nieuwe producten geïntroduceerd. De “Colla” het nieuwste model in de Pode bankencollectie, de nieuwste verfkleuren van o.a. Flexa en De Vestingh, de BEC Akustic high end versterker van audiomerk Braun, nieuwe vloerencollecties van o.a. Forbo en raamdecoratie van Fractions en Unilux. Nieuwe merken die geintroduceerd werden op de Nederlandse woonmarkt zijn Please Wait to be Seated uit Denemarken en SP01 uit Australië. Bezoekers, gasten en ook pers hebben de inspiratie ervaren in de woonhuizen van vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home. 

vt wonen&design beurs wooninspiratie huizen (Foto vt wonen&design beurs  op DroomHome.nl)

vt wonen&design beurs openingstijden:
4-9 oktober 2022 op:

https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/


vt wonen en design beurs - Start Woonseizoen!
Vandaag is de grootste woonbeurs van Nederland, de vt wonen&design beurs, feestelijk geopend door de vtwonen redactie. Hiermee is het startsein gegeven voor het nieuwe woonseizoen. De woningmarkt is weer volop in beweging en dat is te merken aan het groot aantal persoonlijke woonadviezen dat dit jaar al voor de opening is geboekt. LEES MEER...


Beleef Drie Woonwerelden
Ontdek, ervaar en vind antwoord op alle woonvragen in de drie woonwerelden op de vt wonen&design beurs. Er is voor ieder wat wils in de wonen in stijl-hal, de design-hal (Eigen Huis & Interieur) en de vt-wonen hal. LEES MEER...


Google+