Alles over vt wonen&design beurs!

VT Wonen en Design Beurs 2020

Woonbeurs 2020: vtwonen&design Beurs 2020 (Foto vtwonen&design Beurs   op DroomHome.nl)
Weer verliefd op je huis door vt wonen&design beurs 2020 Het grootste woonevenement van Nederland is dit jaar een geheel digitale editie van 1-31 oktober 2020.

Bezoek VT Wonen&Design Beurs 2020 digitaal in dé woonmaand Oktober!

Van 1 t/m 31 oktober staan de vt wonen&design beurs site en de socials helemaal in het teken van de woonmaand en voorzien je van het laatste woonnieuws! Tussen 1 t/m 10 oktober vinden er ook allerlei inspirerende, online happenings plaats. Schrijf je in voor dé woonbeurs 2020 in Nederland voor: interieur trends 2021 lezingen, advies van woonstylisten en architecten, fijne binnenkijkers en een waanzinnige woonbingo.

Natuurlijk zijn ook de bekende woonbladen vtwonen, Ariadne at Home, Stijlvol Wonen, WONEN Landelijke Stijl en Eigen Huis & Interieur erbij, met leuke woontijdschriften aanbiedingen.

De beste beursaanbiedingen kun je vanaf 1 oktober shoppen bij de mooiste woonmerken en -bedrijven met je eigen unieke link. Ze zijn speciaal voor jou geselecteerd voor het digitale event van de vt wonen&design beurs. vtwonen shoppen

vt wonen en design beurs 2020 – interieur trends webinars, adviesafspraken met stylisten en architecten (Foto vtwonen  op DroomHome.nl)

Steeds meer Nederlanders zijn actief aan de slag met het veranderen en verbouwen van hun huidige woning, vanwege het schrale woningaanbod en de daarmee samengaande daling in verhuisbewegingen. Dat blijkt overduidelijk na de 27ste vt wonen&design beurs 2019. Doelgericht met eigen moodboards en tekeningen van hun huis, kwamen 94.500 bezoekers naar de woonbeurs Amsterdam in de RAI. Duizenden persoonlijke adviezen en inspiratietips van de meest uiteenlopende woonstijlen zijn mee naar huis genomen.

“Op de beurs vind ik zoveel nieuwe producten en materialen waar ik het bestaan niet van wist. Een enorme inspiratiebron”, aldus een bezoeker.

Nostalgische schoonheid en aarde tinten

Op de beurs zie je volop dat aarde tinten dé trend op kleurgebied is. Dit geeft een zacht, warm en comfortabel gevoel. Als je het wat pittiger wilt, zijn de spicy colors uit India een mooie combinatie. Goud als accent zie je overal. Als pootjes onder een stoel, als knopje aan een lamp. In glans of mat. Heel chique. Gebrand hout is hot, shades in het plafond, op de vloer of als raamdecoratie zie je steeds meer. Domotica om zaken in en rond je huis per app te kunnen bedienen is niet meer weg te denken. En heel leuk is de revival van oude modellen in een nieuw jasje. Vaak ter gelegenheid van een jubileum trekken merken een oud model speakers, prullenbak of bank van de plank en geven daar een nieuwe twist aan. Old meets new.

Primeurs op de vt wonen en design beurs

Op de beurs werden voor de Nederlandse markt enkele nieuwe producten geïntroduceerd. De “Colla” het nieuwste model in de Pode bankencollectie, de nieuwste verfkleuren van o.a. Flexa en De Vestingh, de BEC Akustic high end versterker van audiomerk Braun, nieuwe vloerencollecties van o.a. Forbo en raamdecoratie van Fractions en Unilux. Nieuwe merken die geintroduceerd werden op de Nederlandse woonmarkt zijn Please Wait to be Seated uit Denemarken en SP01 uit Australië. Bezoekers, gasten en ook pers hebben de inspiratie ervaren in de woonhuizen van vtwonen, Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen, Wonen Landelijke Stijl en Ariadne at Home. 

vt wonen&design beurs wooninspiratie huizen (Foto vt wonen&design beurs  op DroomHome.nl)

vt wonen&design beurs openingstijden:
1-31 oktober 2020 24/7 online op:

https://www.vtwonen.nl/wonen-design-beurs/


vt wonen en design beurs - Start Woonseizoen!
Vandaag is de grootste woonbeurs van Nederland, de vt wonen&design beurs, feestelijk geopend door de vtwonen redactie. Hiermee is het startsein gegeven voor het nieuwe woonseizoen. De woningmarkt is weer volop in beweging en dat is te merken aan het groot aantal persoonlijke woonadviezen dat dit jaar al voor de opening is geboekt. LEES MEER...


Beleef Drie Woonwerelden
Ontdek, ervaar en vind antwoord op alle woonvragen in de drie woonwerelden op de vt wonen&design beurs. Er is voor ieder wat wils in de wonen in stijl-hal, de design-hal (Eigen Huis & Interieur) en de vt-wonen hal. LEES MEER...Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+