Beurs Domotica & Slim Wonen - Connecting Worlds

CONNECTING WORLDS!

10 Jaar Beurs Domotica & Slim Wonen 2015 – Connecting Worlds, op 18 & 19 November 2015 in Evoluon Eindhoven. Gratis Kaarten!!! (Foto  Beurs Domotica & Slim Wonen  op DroomHome.nl)

Tien jaar Beurs Domotica & Slim Wonen, reden genoeg voor een feestje! Op 18 en 19 november organiseert Smart Homes de lustrum editie met als thema: Connecting Worlds.

Ook dit jaar vindt het evenement plaats in het Evoluon Eindhoven, een locatie die staat als een huis als het gaat om techniek en innovatie. Domotica en slim wonen omvatten verschillende aspecten. Dat maakt het gevarieerde veld van standhouders wel duidelijk! Daarnaast zijn ook de inhoudelijke lezingen, workshops verschillende symposia, met als hoofdthema’s Bouw en ‘De gelukkige mens’, veel belovende ingrediënten voor een succesvolle beurs!

Zowel bestaande als nieuw te ontwikkelen woonomgevingen bieden prachtige kansen, voor de opdrachtgever en gebruiker maar ook voor aanbieders. Domotica en ICT bieden daarin dé oplossing. En waar is dat beter te ervaren als op de Beurs Domotica & Slim Wonen? Het evenement heeft in de afgelopen jaren een flinke transformatie meegemaakt. “In de begin jaren ging het vooral om de techniek van producten en componenten. Smart Homes heeft daar verandering in gebracht. Domotica is een emotie die je moet ervaren. Nu tref je op de beurs échte belevingsstands waar de bezoeker zelf alle facetten kan uittesten”, vertelt Yvonne van der Ven, marketing- en beursmanager van Smart Homes.

Gratis Kaarten Beurs Domotica & Slim Wonen
Als DroomHome lezer kun je de Beurs Domotica & Slim Wonen gratis bezoeken. Speciaal voor DroomHome kun je met de code 200.003.03, gratis HIER jouw kaart(en) aanvragen. Vink het vakje aan met de vraag: ik ben een deelnemer met een relatiekaart/code.

Op 18 of 19 november bezoek je de Beurs Domotica & Slim Wonen dan gratis i.p.v. € 36,- per kaart. Hiervoor kun je naast het bezoek aan de beurs ook vele workshops en presentaties bijwonen. Daarnaast zijn koffie, thee, frisdrank, borrelhapjes én een uitgebreide lunch inbegrepen.

Smart Avenue
Als special neemt de beursorganisator dit jaar het initiatief tot samenwerking door middel van de Smart Avenue. Een ‘straat’ met comfortwoningen, hét decor als het gaat om koppeling van producten en partijen. Smart Homes wil hiermee het voorbeeld van realisatie zijn en meer bieden dan enkel een beurs. “Er ontstaan hierdoor nieuwe samenwerkingen die wellicht niet voor de hand liggen maar op lange termijn veel kunnen betekenen”, aldus van der Ven.

Award Winning Evenement
Domotica uitdragen is het hoofddoel van Smart Homes en reden van de organisatie van de beurs. Naast de real-time beleving op de Smart Avenue worden ook dit jaar de inmiddels bekende Smart Homes- en Inspiration Award uitgereikt. Beleving staat daarbij centraal. Zien horen voelen en vooral ervaren wat techniek in de woonomgeving kan betekenen. Het publiek bepaalt, van welke stand krijgt zij het ultieme domoticagevoel? Maar het uitdragen gaat verder dan dat. Voor Smart Homes is het van groot belang dat gerealiseerde projecten de aandacht krijgen die ze verdienen. Opgedane kennis delen zorgt voor inspiratie en verbetering van de markt. Een ervaren vakjury beoordeelt de projecten en reikt op de eerste beursdag de inmiddels felbegeerde Smart Homes Award uit.

 

Symposia
Wat speelt er in de markt? Er zijn verschillende verschuivingen zichtbaar. De markt verandert en we zien domotica de grote opmars maken waar al lang aan wordt gewerkt. Ook in de bouw is dit het geval, een goede reden om op beursdag twee te focussen op dit thema. Onderwerpen die aan bod komen zijn Veranderende installaties vragen om nieuwe koppelmogelijkheden, Waarom nog bouwen met cement en stenen? En Nieuwe generatie nieuwe wensen!
Daarnaast loopt de Philipszaal dit jaar wederom weer vol voor het congres ImMens: ‘De gelukkige mens’ waarbij de veranderende samenwerking tussen cliënt, de professionele zorgverlener en technologie onder de loep wordt genomen. 

Meer informatie: Beurs Domotica & Slim Wonen

Google+