EXCELLENT Woonbeurs

EXCELLENT Woonbeurs 2023

EXCELLENT Beurs 2023 - Exclusieve Excellent Wonen beurs in Rotterdam voor luxe wonen, kunst, sieraden, mode en design woningen (Foto Excellent Woonbeurs  op DroomHome.nl)
Verbreed jouw kennis en upgrade jouw woning! Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven, dankzij de EXCELLENT wonen beurs 2023, van 23-26 november 2023.

Tijdens jouw belevingstocht op de EXCELLENT beurs 2023 bieden diverse hoogwaardige bedrijven hun producten en diensten aan. Dit is de kans om naast het bewonderen van jouw favoriete eyecatcher persoonlijke contacten te leggen.

Bezoek de V.I.P. EXCELLENT openingsavond op donderdag 23 november geniet met volle teugen van het verrassende entertainment! Of bezoek de reguliere beursdagen van EXCELLENT beurs, vrijdag 24 november tot en met zondag 26 november 2023 in Rotterdam Ahoy.

EXCELLENT Woonbeurs – stijlvolle wooninspiratie voor: luxe design keuken (Foto EXCELLENT Woonbeurs op DroomHome.nl)

Wij verzorgen het optimale vermaak met optredens van artiesten en rondleidingen door compleet ingerichte inspiratiewoningen. Mede dankzij onze deelnemende partijen bieden wij jou een memorabele dagbesteding met ultieme woonbelevingen. Ons doel is om jou volledig te inspireren met een innovatieve én bijzondere touch!

Gedurende de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy geniet je van prachtige stands, die de mogelijkheid bieden om jouw ideale levensstijl na te streven.

Onze professionals brengen hun exclusieve producten aan het licht tijdens het Black Friday-weekend. De woonbeurs biedt de gelegenheid om te winkelen in de high-end woonwereld tegen leuke prijzen.

Beleef onze feestelijke beursdagen en laat je verrassen door originele must-haves. Met diversiteit hoog in het vaandel, bewonder je de meest unieke producten. Ga voor een vindingrijk geschenk of kies ervoor om jouw levensstijl te verrijken!

EXCELLENT Woonbeurs – stijlvolle wooninspiratie voor: luxe woonkamer (Foto Peter Baas, EXCELLENT Woonbeurs op DroomHome.nl)

Excellent Wonen beurs 2023 data en openingstijden

donderdag 23 november:  19:30 – 00:00 uur
vrijdag 24 november:   12:00 – 21:00 uur
zaterdag 25 november:   11:00 – 18:00 uur
zondag 26 november:   11:00 – 18:00 uur

Meer informatie:

www.excellentmagazine.nl/woonbeurs

Voor vragen of opmerkingen staat het EXCELLENT-team je te allen tijde graag te woord!

EXCELLENT Magazine & woonbeurs
Croy 7
5653 LC Eindhoven
Tel: +31 (0)40-3680314

Google+