EXCELLENT Woonbeurs

EXCELLENT Woonbeurs 2020

EXCELLENT Woonbeurs 2020 – Wonen & Leven, EXCELLENT Lifestyle event (Foto EXCELLENT Woonbeurs  op DroomHome.nl)
Verbreed jouw kennis en upgrade jouw woning! Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven, dankzij de EXCELLENT woonbeurs 2020.

Tijdens jouw belevingstocht op de EXCELLENT woonbeurs 2020 bieden diverse hoogwaardige bedrijven hun producten en diensten aan. Dit is de kans om naast het bewonderen van jouw favoriete eyecatcher persoonlijke contacten te leggen.

Bezoek de V.I.P. EXCELLENT openingsavond op donderdag 26 november geniet met volle teugen van het verrassende entertainment! Of bezoek de reguliere beursdagen van EXCELLENT woonbeurs, vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november in Rotterdam Ahoy.

EXCELLENT Woonbeurs – stijlvolle wooninspiratie voor: luxe design keuken (Foto EXCELLENT Woonbeurs op DroomHome.nl)

Wij verzorgen het optimale vermaak met optredens van artiesten en rondleidingen door compleet ingerichte inspiratiewoningen. Mede dankzij onze deelnemende partijen bieden wij jou een memorabele dagbesteding met ultieme woonbelevingen. Ons doel is om jou volledig te inspireren met een innovatieve én bijzondere touch!

Gedurende de EXCELLENT woonbeurs in Rotterdam Ahoy geniet je van prachtige stands, die de mogelijkheid bieden om jouw ideale levensstijl na te streven.

Onze professionals brengen hun exclusieve producten aan het licht tijdens het Black Friday-weekend. De woonbeurs biedt de gelegenheid om te winkelen in de high-end woonwereld tegen leuke prijzen.

Beleef onze feestelijke beursdagen en laat je verrassen door originele must-haves. Met diversiteit hoog in het vaandel, bewonder je de meest unieke producten. Ga voor een vindingrijk geschenk of kies ervoor om jouw levensstijl te verrijken!

EXCELLENT Woonbeurs – stijlvolle wooninspiratie voor: luxe woonkamer (Foto Peter Baas, EXCELLENT Woonbeurs op DroomHome.nl)

Uw beleving staat voor ons hoog in het vaandel, om deze reden staat uw veiligheid te allen tijde voorop. Met duidelijke signering, markeringen en diverse communicatie-uitingen zullen wij onze bezoekers wijzen op de 1,5e meter regeling. Er zal een on-site gezondheidscheck plaatsvinden, contactmomenten zullen worden vermeden en betalingen zullen contactloos plaatsvinden. Daarnaast volgen wij te allen tijde de adviezen en richtlijnen van het RIVM.

Excellent Woonbeurs 2020 data en openingstijden

donderdag 26 november:  19:30 – 00:00 uur
vrijdag 27 november:   12:00 – 21:00 uur
zaterdag 28 november:   12:00 – 19:00 uur
zondag 29 november:   11:00 – 18:00 uur

Ga voor een onvergetelijke beleving!
Bestel jouw tickets: https://eventix.shop/rsrrjjb3

Meer informatie:
www.excellentmagazine.nl/woonbeurs

Voor vragen of opmerkingen staat het EXCELLENT-team je te allen tijde graag te woord!

EXCELLENT Magazine & woonbeurs
Kanaaldijk-Zuid 13
5611 VA Eindhoven
Tel: +31 (0)40-3680314


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+