Hof & Huis | Landelijke Woon- en Tuinbeurs

Hof & Huis | Landelijke Woon- en Tuinbeurs 2024

Landelijke woon- en tuinbeurs Hof & Huis op Kasteel d’Aertrycke, Torhout, Belgie (Foto Paul de Cloedt, Hof & Huis  op DroomHome.nl)

Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een groot tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Hof & Huis vindt plaats in het Pinksterweekend 17-20 mei 2024.

Hof & Huis is al 31 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken en de leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom je inspireren op Hof & Huis. Wie er eerder was, komt graag terug, een afspraak om met stip te noteren!

En er is meer te beleven dan ooit…

Naast het volledig gamma aan exposanten, voegen we steeds “inhoud en beleving” toe te aan het event. De nieuwe invalshoeken die we vorig jaar integreerden, werken we op deze editie nog verder uit. Het succes was dan ook groot: iedereen genoot van het barbecue eiland omdat er zo veel leerrijks te beleven viel. Je krijgt er opnieuw het grootste aanbod aan buiten koken naast elkaar en de interessante info ligt er, naast heel wat originele ingrediënten, voor het grijpen. Laat die zomer maar komen, ik ruik hem al!

Landelijke woon- en tuinbeurs Hof & Huis op Kasteel d’Aertrycke, Torhout, Belgie – tuinplanten (Foto Paul de Cloedt, Hof & Huis  op DroomHome.nl)

Ook de jeugd komt weer aan zijn trekken. We doen er alles aan doen om hen alweer te inspireren. Dat doen we door ze te boeien op een aantal interessante vlakken. Zo zijn er mogelijkheden om kennis te maken met attractieve workshops o.a. koken en knutselen. De 15-jarige healthy chef  Janos, veel meer dan een hobby-kok, is weer van de partij!  De jonge mama’s komen aan hun trekken met meer uitleg door Delphine Steelandt (van de boeken Fit Mom en Fit Body). Delphine zal elke dag voor een verrassende presentatie zorgen die vooraf nog via onze website aangekondigd wordt. Meer info volgt dus nog!

Alles voor de tuin en het landelijk interieur!

De tuin als verlengstuk van je interieur vormt de rode draad op het event en inspireert de bezoeker jaar na jaar. De meer dan 165 exposanten bekoren je met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe! Weet jij een betere plek om met zoveel inspiratie naar huis te gaan?

Foodtrucks

Rond het gezellige terras met zicht op het prachtige kasteel zorgt deze vernieuwende en gevarieerde aanpak voor een topsfeertje. En culinair is het top! Dit jaar is er een nog mooier en breder aanbod. Om letterlijk vingers en duimen van af te likken…

Landelijke woon- en tuinbeurs Hof & Huis op Kasteel d’Aertrycke, Torhout, Belgie – schapenkeuring (Foto Paul de Cloedt, Hof & Huis  op DroomHome.nl)

Praktische Hof & Huis informatie

Van donderdag 17 tot en met zondag 20 mei 2024, telkens van 10 tot 18u.
Adres: Kasteel d’Aertrycke,  Zeeweg 42,  8820 Torhout (GPS instellen op hoek “de Maerestraat” en “Zeeweg”)
Gratis parkeren vlak voor de deur, plaats voor meer dan 1.000 auto’s.
Inkom: algemene inkom: € 9.
60+ € 8 , kinderen jonger dan 12 jaar gratis.
Een gezinsticket: twee volwassenen + inwonende kinderen jonger dan 18 jaar: € 25.
Een éénoudergezinsticket: één volwassene + inwonende kinderen jonger dan 18 jaar: € 16.
Honden welkom aan de leiband.
Koop vooraf op www.tuinbeurzen.be je tickets met korting, vermijd zo de wachtrij aan de kassa. Meer info vind je regelmatig op www.tuinbeurzen.be

Google+