Kunstbeurs van Noord-Brabant

Kunstbeurs van Noord-Brabant 2020

 Kunstbeurs van Noord-Brabant informatie – Entreekaarten winnen! (Foto: Kunstbeurs van Noord-Brabant  op DroomHome.nl)

Voor de zesde keer wordt op het terrein van galerie Sous-Terre in Lithoijen de Kunstbeurs van Noord-Brabant georganiseerd op zaterdag ? en zondag ? juni 2020. Met een aanbod van een paar duizend kunstwerken geëxposeerd in schitterende beursgebouwen en in een adembenemend beeldenpark van ruim 30.000 m², is een bezoek aan deze unieke beurs meer dan de moeite waard. U wordt niet alleen verrast door mooie kunst, maar ook door de vele activiteiten die op de beurs plaatsvinden.

Toonaangevende hedendaagse kunst
Op De Kunstbeurs van Noord-Brabant zult u een indrukwekkende afspiegeling aantreffen van de hedendaagse beeldende kunst. Op de beurs exposeert een breed scala aan kunstschilders, beeldhouwers, keramisten en glaskunstenaars die hun sporen met realistisch, naturalistisch, symbolisch of suggestief abstract werk verdiend hebben. Alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Schilderijen, bronzen en keramische beelden, maar ook glaskunst, foto’s en sieraden kunt u in de mooi uitgelichte stands bewonderen. De kans dat u simpelweg verliefd raakt op dat ene schilderij of sculptuur waar u kippenvel van krijgt, is dan ook bijzonder groot. Indien u een eigen identiteit wilt geven aan uw interieur of op zoek bent naar een mooi cadeau, dan is een bezoek aan deze beurs beslist de moeite waard.

Gratis Kunstbeurs van Noord-Brabant 2019 Kaarten Winnen!

Win 5 X 2 GRATIS kaarten voor Kunstbeurs van Noord-Brabant op 22 + 23 juni 2019 in Lithoijen (gem. Oss)! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag: de winactie is afgelopen.

Deel, like DroomHome op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze echte kunstbeurs!

Ook dit jaar kunnen wij weer een bekende Nederlander introduceren. Vorig jaar hebben we Herman van Veen als deelnemende kunstenaar en als cabaretier mogen begroeten. Voor dit jaar hebben we Jochem van Gelder bereid gevonden om er een onvergetelijke openingsavond van te maken. Wij zijn bijzonder verheugd om opnieuw iemand met zoveel naam en faam in ons midden te hebben.

Op vrijdagavond staat de kunstbeurs in het teken van de stichting ‘ Energy4all ’, met o.a. een bijzonder optreden van Jochem van Gelder en de zanggroep ‘Charmony’. De avond staat onder leiding van Jochem van Gelder. Als ambassadeur van de stichting zet hij zich belangeloos in om het gedachtengoed van de stichting en het daaraan verbonden goede doel, bekendheid te geven.

Kunstbeurs van Noord-Brabant informatie – paviljoen (Foto: Kunstbeurs van Noord-Brabant  op DroomHome.nl)

Stichting Energy4All zet zich ervoor in om onderzoek naar energiestofwisselingsziekte te financieren. Energiestofwisselingsziekte is een zeer ernstige progressieve stofwisselingsziekte. Iedere week worden in Nederland 1 à 2 kinderen geboren met deze ziekte. Van de patiëntjes sterft 50% voor de leeftijd van 10 jaar, 75% wordt nooit volwassen. Tot op heden is er geen medicijn om deze kinderen te behandelen of te genezen.

Kunst kijken en genieten van al het overige is een beleving die u niet snel zult vergeten. Wij zijn  bijzonder trots om u, mede namens Jochem van Gelder en alle overige betrokkenen, van harte uit te nodigen voor de Kunstbeurs van Noord-Brabant 2020.

Kunstbeurs van Noord-Brabant informatie – Buitengebeuren - beeldenpark (Foto: Kunstbeurs van Noord-Brabant  op DroomHome.nl)

Praktische info:
De Kunstbeurs Noord-Brabant is zaterdag ? en zondag ? juni van 11.00 tot 18.00 uur. Tickets kosten € 10.00 p.p.  Voor 65+ kaarthouders en CJP:  5.00 p.p. Kinderen tot 14 jaar: gratis (mits onder begeleiding)

Locatie:
Batterijstraat 23A, Lithoijen (gem. Oss)
Zie voor meer informatie: http://www.kunstbeursvannoordbrabant.nl/

Google+