Lentiade - Voorjaarsfair

Lentiade 2018 - Voorjaarsfair

Lentiade – Voorjaarsfair! Tuin & Woonbeurs met Country Lifestyle, Brocante, Mode, Fair Trade & Culinaire Streekproducten met Foodtrucks. – MEER Beurzen… (Foto Lentiade  op DroomHome.nl)
Beleef de lente op 14 & 15 april 2018 tijdens de voorjaarsfair Lentiade op de Pettelaarse Schans in ‘s Hertogenbosch: het stervorming, vestingseiland is een waar verborgen paradijs aan de rand van één van de beste shoppingsteden van Nederland, direct gelegen aan de A2 en goed bereikbaar met het openbaar vervoer terwijl er ruim voldoende parkeermogelijkheden zijn voor auto’s en fietsen nabij de entree. Shop bij 150 deelnemers van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, fashion, mode-, woon- en tuinaccessoires en geniet van culinaire lekkernijen uit alle windstreken bij kleurrijke foodtrucks.

Jong en oud laat zich verrassen door creatieve workshops, live muzikanten & pipes and drums, spannende verhalen, roofvogeldemonstraties met zeearenden en gieren en de Beestenbus van Ouwehands Dierenpark.

Lentiade 2018 Kaarten Winnen!

Win 4 X 2 GRATIS entreekaarten voor Lentiade op de Pettelaarse Schans, te ‘s Hertogenbosch op 14 & 15 april 2018! Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen, beantwoord de prijsvraag:

Waarom wil jij graag Lentiade bezoeken?

Mail je naam, adres en antwoord naar: de kaarten zijn vergeven. Gefeliciteerd: Gwendolyn Wolters, Lian Timmers, Lizette Kerlen en Monique Bogaers.

Deel, like DroomHome en Lentiade op Facebook en/of retweet op Twitter. Wie weet ga jij gratis met een vriend(in) naar deze geweldige voorjaarsfair!

Tijdens de Lentiade vinden voor de tweede maal de Nederlands Kampioenschappen Highland Games voor professionals én kinderen plaats. Onder leiding van Wout Zijlstra, zelf diverse malen (inter-)nationaal kampioen en tevens organisator van Sterkste Man wedstrijden, belooft dit weer veel bekijks en spektakel te brengen naar de Lentiade! Na de ceremoniële opening meten 20 professionals - breedgeschouderde mannen in traditionele kilt - de krachten met steenstoten, gewicht vérslingeren, hamerslingeren, paalwerpen en gewicht hoog gooien.

Tuin & Woonbeurs – Voorjaarsfair Lentiade op 14 & 15 2018 in Poort van Heusen, Voormalig Land van Ooit – Gratis Lentiade Kaarten Winnen! (Foto Lentiade  op DroomHome.nl)

Voor de kinderen staat spel en vermaak voorop bij ongevaarlijke onderdelen als whiskyvat rollen, boomstam slepen, hoog gooien, kogelstoten en het maken van een Schotse puzzel. In tegenstelling tot de volwassenen kunnen kinderen zich ter plaatse aanmelden en is er voor hen altijd prijs.

Lentiade Informatie
Gratis entree voor kinderen tot 13 jaar. Voorverkoop met korting: Lentiade kaarten kosten €7,- in de voorverkoop. Kaarten aan de kassa kosten €12,50. Gratis parkeren. Kijk voor meer informatie en het actuele programma op https://lentiade.nl/ 

Google+