De Winterfair, Margriet & Libelle

De Winterfair 2024 - Margriet & Libelle

De Winterfair in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch Informatie - MEER Woonbeurzen... (Foto De Winter Fair  op DroomHome.nl)

De feestdagen beginnen op De Winter Fair 2024 van 22 t/m 28 november 2024 in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch.

Kom ook naar de allerleukste winterfair van Margriet en Libelle onder één dak! Op één dag shoppen, workshops volgen, mode- en beauty-inspiratie opdoen en lekkere gerechten proeven. Maar ook optredens van Nederlandse topartiesten, auteurs, cabaretiers én ander aanstormend talent op verschillende podia bijwonen? Dat is de sfeer van een festival, maar dan onder een dak!

De Winter Fair is dé plek voor een gezellig dagje uit met je vriendinnen, moeder, zus of collega. Je komt meer dan ooit ogen, oren én handen te kort, omdat er zó veel is te beleven en te doen.
Zing lekker mee tijdens optredens van de leukste en bekendste artiesten op het Hoofdpodium. Doe mee aan de vele workshops in House of Beauty, in het Home Deco District of op het Museumplein. Laat je culinair inspireren in World of Food, waar je kookdemonstraties kunt volgen én natuurlijk allerlei heerlijke gerechten kunt proeven. En vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan het Modekwartier met een catwalk, winkeltjes, modeshows en de nieuwste trends. Op het Plein beleef je live met het Columnisten Café, interviews en signeersessies van bekende auteurs en de Margriet Bieb.

Vanzelfsprekend kun je ook als shopliefhebber je hart ophalen; overal vind je leuke kraampjes, shops, en een sfeervolle kerstmarkt . In totaal maar liefst driehonderd stands op velerlei gebied.

De Winterfair in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch - Kooktheater (Foto De Winter Fair   op DroomHome.nl)

De Winterfair is:

- (kerst)cadeautjes scoren
- dansen en meezingen met artiesten bij verschillende podia
- (kook)demonstraties volgen
- slenteren door het Modekwartier en winkelen bij 300 shops
- professioneel stylingadvies krijgen bij het FashionLab
- interviews met schrijvers en Margriet-columnisten
- ideeën krijgen voor je huis
- de leukste workshops volgen
- en vooral: in de feeststemming komen!

De Winterfair 2024 vindt plaats van 22& t/m 28 november 2024 in de Brabanthallen te 's Hertogenbosch en is dagelijks geopend van 10.00 t/m 18.00 uur.

Google+