Nature Art Fair - Beurs rond bloemen, natuur en kunst

Nature Art Fair 2020 - Beurs rond bloemen, natuur en kunst

Nature Art Fair 2019 in Flower Art Museum te Aalsmeer (Foto Kaitlyn Chow, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

In het weekend van ? mei 2020 wordt de Nature Art Fair gehouden, een kunstbeurs rond het thema bloemen en natuur in de kunst. De beurs vindt plaats op het terrein van het Flower Art Museum in Aalsmeer.

Op de Nature Art Fair presenteren galeries en kunstenaars hun werk met de natuur als uitgangspunt. Bloemen en planten, landschappen en bossen vormen al eeuwenlang een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor kunstenaars. Ook in de hedendaagse kunst is de natuur alom aanwezig. Figuratief en abstract, van schilderkunst en fotografie tot sculpturen, sieraden, design en andere kunstvormen. Tijdens de beurs worden diverse activiteiten georganiseerd.

De Nature Art Fair wordt gehouden op het terrein van het Flower Art Museum, het eerst museum ter wereld dat geheel in het teken staat van hedendaagse kunst geïnspireerd op bloemen en planten. Elk kwartaal brengt het museum nieuwe tentoonstellingen. Het is gevestigd in de voormalige waterkelder van Aalsmeer aan de Westeinderplassen. Dit bijzondere industriële gebouw ligt recht tegenover de beeldbepalende watertoren. Vanuit de daktuin van het museum is er een mooi uitzicht op het water en het nabijgelegen recreatiestrand.

Meer informatie: www.natureartfair.nl

Locatie:
Aalsmeer Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1, 1431 GA Aalsmeer
Telefoon: 00 31 297 3644 00

Google+