vt wonen&design beurs - Start Woonseizoen!

vt wonen&design beurs - Start Woonseizoen!

Woonbeurs 2015: vt wonen&design beurs start woonseizoen met interieuradvies & wooninformatie! – MEER vt wonen&design beurs… (Foto v  op DroomHome.nl)

Vandaag is de grootste woonbeurs van Nederland, de vt wonen&design beurs, feestelijk geopend door de vtwonen redactie.

Hiermee is het startsein gegeven voor het nieuwe woonseizoen. De woningmarkt is weer volop in beweging en dat is te merken aan het groot aantal persoonlijke woonadviezen dat dit jaar al voor de opening is geboekt.

De woonbranche is optimistisch gestemd en de vt wonen&design beurs heeft daarom alvast de slingers opgehangen. De komende dagen, van dinsdag 29 september t/m zondag 4 oktober, staan in RAI Amsterdam stylisten, lichtadviseurs, architecten en experts op het gebied van wonen&design klaar met persoonlijk advies voor het beantwoorden van alle woonvragen.

Persoonlijke Route
Persoonlijk advies begint dit jaar al bij binnenkomst. Nieuw op de beurs is de persoonlijke route. Bij de ontvangst staan adviseurs klaar om aan de hand van ieders woonvraag een persoonlijke route uit te stippelen. De populairste woonvragen die Nederland beantwoord wil zien op de vt wonen&design beurs zijn: 

  • waar moet ik op letten bij het verbouwen van mijn keuken of badkamer?
  • hoe geef ik mijn huis een snelle metamorfose? 
  • ik hou van luxe en design, wat zijn de trends en nieuwste collecties, producten en materialen?

Nieuwste Woontrends 2015/2016
De bekende woonhuizen van vtwonen, Ariadne at Home, Eigen Huis & Interieur, More Than Classic en WONEN landelijke stijl zijn dit jaar weer aanwezig om bezoekers te voorzien van de nieuwste woontrends:

  • Ruimte is licht: consumenten willen graag meer ruimte maar niet altijd is er meer vloeroppervlakte. Verlichting biedt uitkomst. 
  • Geef je huis persoonlijkheid: consumenten maken graag een combinatie van oude en nieuwe producten. 
  • Focus op oorsprong: groeiende aandacht voor producten die ambachtelijk en lokaal zijn gemaakt. 
  • Grafisch is ’hot’! In het interieurbeeld van nu zie je veel grafische patronen en dessins.

Bewonder de Nieuwste Collecties
De komende dagen is de RAI omgetoverd in een wonen en design walhalla waar merken en ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren. In het XLUX paviljoen kan inspiratie opgedaan worden voor stijlvol modern wonen, in Garden District voor buitenwonen en in het Dutch Design District is aandacht voor bijzondere ontwerpers. Er is een speciale webshopstraat waar de leukste webshops live bezocht kunnen worden.

Google+